Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!

Την ίδια ώρα που και το περίφημο M.I.T αναγνωρίζει το μεγαλείο και την παγκοσμιότητα του μεγάλου Πυθαγόραsilvercity.gr ) ...εμείς αδυνατούμε να βρούμε τον Πυθαγόρα στην γενέτειρατγη , το νησί μας, την Σάμο μας .....
   Έχουμε επανειλημμένος αναφερθεί στο θέμα, τόσο του Πυθαγόρα όσο και του Αρίσταρχου , και έχουμε πει και
προτείνει τρόπους που θα μπορέσουν να μας καταστήσουν παγκόσμιο κέντρο των επιστημών και του διαλογισμού , της διατροφής και της ευεξίας ... αλλά όσο και αν τα λέμε φωνή βοώντος .... Ορισμένοι θεωρούν ότι αυτά που λέμε εμείς δεν γίνονται, ορισμένοι ότι μιλάμε ρομαντικά και όχι πρακτικά, άλλοι ότι σήμερα δεν υπάρχουν λεφτά για τέτοια κτλ κτλ ... και αυτοί που μας τα λένε δεν έχουν κάτι άλλο να προτείνουν, δεν μας παρουσιάζουν τίποτα σε αντιπαράθεση , απλά για να μην μπουν καν στον κόπο να ξεκινήσουν κάτι απαξιώνουν και διαγράφουν τα πάντα από όπου και αν προέρχονται .
   Όταν λοιπόν έχεις το προνόμιο να έχεις τέτοια ιστορία και τέτοιο ειδικό βάρος , είναι υποχρέωση σου να το εκμεταλλευτείς και να το αναδείξεις . Αλλά αυτό σημαίνει δουλειά, όραμα, πρόγραμμα και ανάπτυξη .. ότι ακριβώς λείπει και δεν θέλουν να ακούν καν οι αιρετοί που μας έτυχαν . Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που έχουμε αποτύχει όλοι μας , το ότι έχουμε αφήσει τις τύχες του τόπου μας σε άσχετους , ανίκανους, μικρούς τύπους που απλά την εξουσία την βλέπουν για ατομική προβολή και όφελος .
   Ρίξτε μια ματιά λοιπόν στην λίστα των 10 πιο σημαντικών ανθρώπων τα τελευταία 6000 χρόνια και μετά πέστε μου .. εμείς τι πρέπει να κάνουμε ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.