Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ .. ΑΠΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ !!!

Σε προηγούμενη ανάρτηση μαςεδώ ) είχαμε αναφέρει την ανυπαρξία αυτών που αποφάσισαν ερήμην του λαού για να φορτωθεί το νησί μας ένα κέντρο απόθεσης ανθρώπινων ψυχών , γιατί αυτό ακριβώς είναι και πλέον το έχουμε καταλάβει όλοι μας , αλλά και την ανικανότητα τους να διαχειριστούν την επόμενη μέρα . 
   Χθες λοιπόν δυστυχώς ζήσαμε μια μικρής έντασης ευτυχώς , κατάσταση ανάλογη κι εμείς εδώ στο
νησί μας. Ξαφνικά , οι λαθρομετανάστες που αγωνιούν και αυτοί για το μέλλον τους, αποφάσισαν να δείξουν έμπρακτα το τι θέλουν και το γιατί είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι αυτοί διακινδύνευσαν  την ζωή τους να φθάσουν στον προορισμό τους , λέτε να φοβηθούν τώρα ;;; . Ξαφνικά είδαμε τις ίδιες σκηνές , που βλέπαμε πρόσφατα στους αντίστοιχους χώρους εναπόθεσης , και στην δική μας πρωτεύουσα και στο δικό μας σπίτι, ευτυχώς όμως όπως προαναφέραμε σε πολύ μικρή κλίμακα και χωρίς επιπλοκές . Είδαμε τις υπηρεσίες , Λιμενικό, Αστυνομία κτλ να αγωνίζονται να αποκαταστήσουν την τάξη, να πείσουν τους ανθρώπους αυτούς να γυρίσουν στο κέντρο, να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τελικά τα κατάφεραν πολύ καλά και μπράβο τους. Αξίζουν πολλά μπράβο στους υπηρετούντες ένστολους των υπηρεσιών αυτών , αξιωματικών και υπαξιωματικών που με ατομικό κίνδυνο έκαναν το καλύτερο δυνατό
   Την ίδια ώρα στην γείτονα Χίο , είχε ήδη καταληφθεί το λιμάνι από ανάλογες εκδηλώσεις στο εκεί κέντρο και οι εκεί υπηρεσίες αγωνίζονταν και αυτοί να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προστατεύοντας τους πολίτες, τους ίδιους τους λαθρομετανάστες , αλλά και την δημόσια και ιδιωτική περιουσία . Η τεράστια διαφορά όμως είναι ότι .. δίπλα τους, αρωγό , συμπαραστάτη και συναγωνιστή οι υπηρεσίες είχαν και τον ίδιο τον Δήμαρχο Χίουpolitischios.gr ) . Η έμπρακτη απόδειξη ότι η τοπική εξουσία είναι κοντά στο πρόβλημα, προσπαθεί να το αντιμετωπίσει , νιώθει τις ανάγκες, ήταν η φυσικά παρουσία της κεφαλής του νησιού και όχι μόνο. Είδαμε τον Δήμαρχο Χίου  μέσα στους λαθρομετανάστες να κάνει ότι μπορεί, να καθοδηγεί, να συνδράμει να συναποφασίζει να ηγείται .... να σπρώχνει, να "διατάζει", να επεμβαίνει .... ότι ακριβώς θα περίμενε κανείς από την ηγεσία του τόπου του, από τους "άρχοντες", από αυτούς που του ζήτησαν την εμπιστοσύνη του.
   Κάτι που εμείς εδώ στο νησί μας .. ΟΥΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .. μιας και οι δύσκολες καταστάσεις αυτές ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Είναι αδιανόητο ένας Δήμαρχος τέτοιου βεληνεκούς να ασχολείται με τους.. λαθραίους, με τους κατατρεγμένους και καταπονεμένους . Εκείνος ότι ήταν να κάνει για το νησί , το έκανε με το να κάνει  τα αδύνατα δυνατά να ..ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ... ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Η ΓΙΑΦΚΑ ΑΥΤΗ , ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΑΥΤΩΝ .... τα υπόλοιπα ας τα αναλάβουν οι υπηρεσίες που είναι και υποχρέωση τους ... 
ΑΛΛΟΣ ΑΠΑΥΤΩΝΕΙ ... ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.