Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ .....

... Υπενθυμίζουμε ότι, ήδη από το 13ο αιώνα οι Βενετοί ανακάλυψαν πως η χρηματοδότηση των πολέμων τους ήταν ευκολότερη μέσω του δανεισμού από τους Πολίτες, παρά μέσω νέων φόρων – γεγονός που σημαίνει πως εάν εμείς οι Έλληνες (οι ιδιωτικές καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας υπολογίζονται στα 450 δις €), αναλαμβάναμε μόνοι μας τη χρηματοδότηση του χρέους, με την αγορά ομολόγων του δημοσίου, έστω εγγυημένων μέσω του ΤΑΙΠΕΔ αλλά με μηδενικό επιτόκιο, η ανάκτηση της ελευθερίας μας, καθώς επίσης της εθνικής μας κυριαρχίας, θα ήταν βέβαιη και ασφαλής.... ( analyst.gr )
  Αλήθεια πόσο εύκολο , πόσο πιο ανώδυνο και τελικά πόσο πιο Εθνικά υπερήφανο θα ήταν να προχωρούσαμε σε μια τέτοια κίνηση όλοι μαζί ως Έλληνες για να σώσουμε την πατρίδα μας ; ... Πόσο πιο γρήγορα θα μπορούσαμε να στήσουμε ένα νέο κράτος ,σοβαρό, σύγχρονο , ακομμάτιστο και κοινωνικό αφού είχαν πληρώσει ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΦΤΑΙΞΑΝ  ;;;; ... 
   Αλήθεια όμως .. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ; ... ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ;.... ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ;;;;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.