Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ .... ;;

aegaio: Απολογισμός περιφερειακής αρχής: Απολογισμός της περιφερειακής αρχής: πολλά λόγια για να κρυφτεί η έλλειψη ουσίας και αποτελεσματικότητας. Μεγάλη η ευθύνη της Περιφερεια...
  Είναι πραγματικά απορίας άξιων πως γίνεται να λειτουργεί ένας θεσμός, όπως αυτός της αυτοδιοίκησης , μέσα από "σύννεφα" , παρατυπίες και ελεγχόμενη νομιμότητα ... και μετά όλοι εμείς να ζητάμε ανάπτυξη, αύξηση του τοπικού ΑΕΠ, προστασία της
ιστορίας , του παρόντος και του μέλλοντος μας , εξασφάλιση των καλύτερων όρων για διαβίωση, επιχειρηματικότητα και αύξηση πληθυσμού στην περιφέρεια μας , στα νησιά μας . 
   Αν τα μισά από όσα αναφέρει ο κ. Σπιλάνης όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στην οποία δυστυχώς μας πέταξαν να ανήκουμε , τότε μιλάμε για τραγελαφικά πράγματα, μιλάμε για πλήρη απαξίωση των πολιτών , μιλάμε για πλήρη ανικανότητα ελέγχου και  διαχείρισης , για παντελή έλλειψη οράματος και προγραμματισμού κτλ κτλ κτλ ... Αλλά σε όλα αυτά καλό θα ήταν να μας απαντήσουν οι περιφερειακοί θεσμικοί του νησιού μας , όπως ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά όπως και οι κομματικοί σχηματισμοί που συνεπικούρησαν και συνεχίζουν να το κάνουν , τους ΜΗ ΙΚΑΝΟΥΣ να κρατούν τα ηνία των νησιών μας στα χέρια τους. Η δεδομένη δε ανικανότητα και ανυπαρξία του Δήμου Σάμου επιδεινώνει τα πράγματα για εμάς τους Σαμιώτες και κάνει ακόμα πιο αναγκαία την αναβαθμισμένη παρουσία της περιφέρειας, που όμως αν είναι όπως τα ανωτέρω αναφέρουν ... τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι ... δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά . 
   Τότε γίνεται αντιληπτή η άμεση ανάγκη ριζικών αλλαγών, με πρώτη και καλύτερη επιτέλους να ψηφίζουμε .. ΙΚΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , και όχι κομματικούς συνδυασμούς . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.