Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ κ ΒΟΛΕΥΤΑ ΜΑΣ ...... ;;;

Ρίξτε μια ματιά στην απόφαση κόλαφος του Κατρούγκαλου ( diavgeia.gov.gr ) που ουσιαστικά παραδίδει τις διαπραγματεύσεις με τους "θεσμούς" σε μια  Επιτροπή ..... Ανεξάρτητων Εμπειρογνωμόνων στην οποία την αρχηγία και τον τελικό λόγο έχουν οι .. Γερμανοί !!!!
   Αυτό σημαίνει ότι τον διακανονισμό και τις συνομιλίες πλέον για το αν ο Έλληνας πολίτης θα έχει μισθό και πόσο, αν θα έχει σύνταξη και πόση, αν θα επιβαρυνθεί με επιπλέον φορολογία ο επαγγελματίας και πόση , για το αν θα έχει μισθούς Βουλγαρίας ή θα και χειρότερα ..... θα τον κάνουν πλέον οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ... με παρατηρητή την διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Υπουργού ........ 
   Αυτό για άλλη μια φορά θα το δεχτούμε ; 
   Αυτό είναι Εθνικά υπερήφανη πολιτική ;
   Αυτό είναι ανεξαρτησία ;
   Αυτό είναι το όραμα της αριστεράς για την πατρίδα μας ;;;; 
  Κύριε Βολευτά μας .. κ. Σεβαστάκη τελικά θα πάρετε θέση ή για άλλη μια φορά ..ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ;;;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ .. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.