Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ... ΣΑΜΟΣ : ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ...

Κέρκυρα: Ιστορικής σημασίας απόφαση ΔΣ κηρύττει το νησί Ελεύθερη Ζώνη από την TTIP!: Το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας πήρε μια ιστορική απόφαση, ανακηρύσσοντας ομόφωνα το Νησί της Κέρκυρας Ζώνη ελεύθερη από τις Διατλαντικές Συμφωνίες Εμπορίου TTIP CETA TISA
 Άλλη μια φορά είμαστε πίσω από τις εξελίξεις , άλλη μια φορά τα προσωπικά μικροπολιτικά και
κομματικά συμφέροντα υπερνικούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του νησιού μας και των κατοίκων του. Την ώρα που εμείς είτε φαγωνόμαστε μεταξύ μας για το που θα γίνει μια εκδήλωση , την ώρα που η συμπολίτευση είναι διαιρεμένη και εντελώς ανίσχυρη αλλά που κοκορεύονται περί του αντιθέτου κτλ , για αυτό θα αναφερθούμε σε άλλη ανάρτηση μας διότι ορισμένοι τελικά είναι πολύ περισσότερο κότες από ότι πιστεύαμε , κάπου αλλού αποφασίζουν για το νησί τους, για το καλύτερο των κατοίκων του , για την προστασία της τοπικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικής δυναμικής . Κάποιοι κάπου αλλού αγωνιούν και τολμούν να προστατεύσουν τα τοπικά συμφέροντα ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ και όχι της πρωτεύουσας ή ενός άλλου κέντρου.
   Αλλά δυστυχώς για εμάς , η πλειοψηφία των συμπολιτών μας " παράδωσε " τις τύχες του νησιού μας στα χέρια κάποιων που θεωρούν ότι ...  είναι χρέος του νησιού και των κατοίκων του να φροντίσουν την ατομική τους προβολή και το ατομικό τους συμφέρον... ότι το να προστατεύεις εμφανώς τους δικούς και κόλακες αυλικούς είναι μαγκιά ή τσαμπουκάς ...  ότι το να ανεμίζουν σημαιάκια και να σκορπούν χαμόγελα  στην Νέα Υόρκη το θεωρούν επίτευγμα και δημόσιες σχέσεις. Την ίδια ώρα που πηγαίνουμε όλο και πιο χαμηλά, κάποιοι ασχολούνται με την αυτοπροβολή ... αυτό κυρίες και κύριοι μόνο τιμητικό δεν είναι για εμάς όλους αλλά είναι δύσκολο να το αντιληφθούμε μιας και η κυριότερη ασχολία μας είναι .. η καταστροφή του γείτονα για την δική μας χαρά ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.