Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ .... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;

Εδώ και ένα χρόνοεδώ ) έχουμε θέσει κάποια ερωτήματα σχετικά με τα επιχειρησιακά προγράμματα πενταετίας του Δήμου αλλά κυρίως της .." κοινότητας " Καρλοβάσου , με αφορμή του αντίστοιχου της κοινότητας Χώρας.
   Εδώ και ένα χρόνο ακόμα ,τουλάχιστον εμείς , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ επίσημα κάτι σχετικά .
Αυτό σημαίνει για εμάς ότι .. πρώτον , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ προγραμματισμός για το θέμα και άρα τι να ανακοινώσουν .. δεύτερον ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ τους πολίτες της πόλης σχετικά με το τι αποφασίζεται ... Αλλά είτε το ένα ισχύει είτε το άλλο , απλά οι αιρετοί μας για άλλη μια φορά ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ , ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .......... 
   Εμείς θεωρούμε ότι κανείς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ , ότι υπάρχει ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την πορεία του τόπου , ότι η σημερινή "ηγεσία" είναι τελικά ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ..
   Από την άλλη φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε το "πολύπαθο " και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΛΥΤΟ θέμα της πλατείας Καρλοβάσου , που επιτέλους με τεράστια καθυστέρηση το τοπικό συμβούλιο πήρε μια απόφαση η οποία όμως ... ακόμα δεν έχει ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για να πιστοποιηθεί ... και εμείς για πολλοστή φορά θέτουμε το ερώτημα .. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ή ΟΙ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ " ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΧΑΛΟ ;;;; εις βάρος των επαγγελματιών της αλλά κυρίως του πολίτη και της πόλης γενικώς ;;;;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.