Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ..ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....

...«Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, το μόνο που ανακοίνωσε ήταν ένα πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού, το οποίο είναι εξαιρετικό για τους ωφελούμενους, όμως δεν είναι δυνατόν η στρατηγική για τον τουρισμό να περιορίζεται στην ανακύκλωση των χρημάτων των Ελλήνων φορολογουμένων» ...
...«Αυτό λοιπόν που θα έπρεπε να κάνει η ελληνική κυβέρνηση, αντί να πουλάει για 1,23 δισ. ευρώ τα αεροδρόμια, ποσό που

δεν σημαίνει κάτι στην οικονομική κατάσταση που είναι η χώρα, είναι να αρπάξει τη συνδεσιμότητα και τους επιβάτες από επιχειρήσεις όπως η Ryanair»... crashonline.gr )
  Αυτό για την τάχα μου αριστερή κυβέρνηση σημαίνει πλάνο, πρόγραμμα για την αύξηση του τουρισμού . Αυτά είναι τα αποτελέσματα που κατάφεραν να πετύχουν οι κυβερνώντες μας για την βαριά μας βιομηχανία , για τις μόνες ελπίδες κάποιας ανάσας .
   Έτσι λοιπόν κυβερνάτε αυτός ο τόπος , αυτές είναι οι επιτυχίες της κυβέρνησης και της πολιτικής που εφαρμόζει. Αλλά δείτε λίγο το ..τραγικότατο του πράγματος ... μια ξένη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, μέσα σε μια ανακοίνωση, μέσα από δυο τρεις λέξεις ξεφτιλίζει διεθνώς τους άσχετους, προδότες, δοτούς υπαλληλίσκους που τάχα μου είναι αριστεροί και που τάχα μου μας κυβερνούν .... όταν τους πετάει στα μούτρα το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας με όρους ταπεινωτικούς και χωρίς ουσιαστικό όφελος για το κράτος και τους πολίτες του. 
   Όλα αυτά φυσικά τα λένε και τα κατακρίνουν , οι Ιρλανδοί της ryanair αλλά δυστυχώς ..ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ .. ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ .... ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ..ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ..ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.