Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ... ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !!!

Την ίδια ώρα που η "αριστερή" κυβέρνηση εφαρμόζει την πολιτική της τα αποτελέσματα είναι να ... "χτυπιούνται" οι κακοί επιχειρηματίες, να "χάνουν" τα προνόμια τους οι εκφραστές του κακού καπιταλισμού, να "διασφαλίζονται" τα λαϊκά δικαιώματα και ένα σωρό ακόμα υπερήφανα " αριστερά" επιτεύγματα .... οι Ελληνικές ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο δράσης στις μεγάλες πολυεθνικές αλλά κυρίως και πάνω από όλα ... ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ .... αυξάνοντας συνεχώς την αδυναμία των Ελληνικών οικογενειών να αντεπεξέλθουν στα βάρη που την ίδια ώρα το κράτος εντέχνως τους φορτώνει .
   Αλήθεια , γιαυτούς τους ανθρώπους έχουν απάντηση εκεί στη τάχα μου αριστερά ; Υπάρχουν απαντήσεις για τον έντεχνο διασυρμό του κοσμάκη ; Υπάρχουν απαντήσεις για το ότι κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα παραδίδεται άνευ όρων σε ξένα χέρια ; Υπάρχουν απαντήσεις για το ότι οι ίδιοι που κυβερνούν παραδίδουν την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων στα νύχια των γερακιών της Νέας τάξης ; .....
   Τελικά ... ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ;;;;;; ....... 
Η ανακοίνωση της Ηλεκτρονικής
"Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ γνωστοποιεί ότι δυνάμει της υπ αριθμ 267/13-4-2016 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κηρύχθηκε σε κατάσταση πτωχεύσεως.
"Παρά τις διαρκείς προσπάθειες της εταιρείας, η πορεία της οικονομίας, η περαιτέρω αποδυνάμωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, τα capital controls που –εκτός των άλλων– ενίσχυσαν την καχυποψία των ξένων προμηθευτών προς τις ελληνικές επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με την στάση των δανειστριών τραπεζών καθιστούν αδύνατη τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας.
"Το επιχειρηματικό πλάνο, το οποίο συναποφασίστηκε από τις τράπεζες, τους προμηθευτές και τους μετόχους τον Απρίλιο του 2015 είχε δημιουργήσει βάσιμες προοπτικές για την ανάκαμψη της εταιρείας. Όσα συνέβησαν, από τον Ιούνιο του 2015 και μετά, υπονόμευσαν και στη συνέχεια ακύρωσαν στην πράξη οποιοδήποτε σχεδιασμό.
"Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ασφυκτικό πρόβλημα ρευστότητας, να χάνονται μερίδια αγοράς και να αυξάνονται οι ζημιές. Έτσι, η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, αφού εξάντλησε κάθε δυνατή εναλλακτική λύση, οδηγήθηκε στη σημερινή οδυνηρή απόφαση.
Η σημερινή εξέλιξη αφανίζει τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία του κλάδου, τη μόνη που ανταγωνίστηκε ευθέως τις πολυεθνικές, οι οποίες θα είναι και οι μόνες ευνοημένες από αυτή την συγκυρία.
Τα καταστήματα της Ηλεκτρονικής από αύριο, 14-4-2016, θα παραμείνουν κλειστά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.