Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

ΥΠΟΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ..... ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΛΙ !!!

Σε προηγούμενες αναρτήσεις - αναφορές μας παρουσιάσαμε ορισμένες αποδείξεις για το γιατί άλλα μέρη και νησιά προοδεύουν και γιατί εμείς είμαστε στον πάτο. Τώρα γινόμαστε για άλλη μια φορά αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες  της κατάντιας που έχουμε ξεπέσει στο νησί μας (radiocafe.gr) και ( aegaio.blogspot.gr ).
   Όταν για εσωτερικά
ξεκαθαρίσματα, πισώπλατα χτυπήματα , κομματικές ίντριγκες και κόντρες χρησιμοποιούνται ως όπλα και σύλλογοι επαγγελματιών του τόπου μας και τα προεδρεία τους τότε τι άλλο να συζητήσουμε ; Όταν οι επαγγελματικοί σύλλογοι χάνουν το νόημα ύπαρξης τους και μετατρέπονται σε πειθήνια όργανα του κάθε πολιτευόμενου τότε αλήθεια για ποια συμφέροντα αγωνίζονται και πως θα μπορέσει ο κάθε επαγγελματίας να νιώσει λίγο αισιόδοξος ; Όταν τα υβρίδια απαιτούν αναβάθμιση τότε το πράγμα μπερδεύει και δυστυχώς αυτό θα το πληρώσουν πολλοί και άσχετοι.
   Πραγματικά όμως ορισμένοι ξεπερνούν κάθε όριο και υπό την στήριξη κομματικών και πολιτικών  κέντρων προχωρούν σε ανάρμοστες αναφορές και απαιτήσεις . Αλήθεια είναι δυνατόν επαγγελματικοί σύλλογοι να απαιτούν .. από την Περιφερειάρχη να " παραιτήσει" από την θέση του αιρετό , εκλεγμένο από τον λαό και μάλιστα πρώτο την τάξη σε σταυρούς προτίμησης ; Αλήθεια είναι δυνατόν επειδή δεν τους κάνει τα καπρίτσια αιρετός να αιτούνται την παραίτηση του ; Αυτοί είναι όροι Μαυρογιαλούρου κύριοι/ες, είναι όροι πολιτικής περασμένων δεκαετιών, αυτά που μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα αυτά θα στηρίξουμε και πάλι ; Αυτή είναι η ανανέωση ; Έτσι σκέφτονται οι νέοι σήμερα που ασχολούνται με τα κοινά ή τα επαγγελματικά σήμερα στο νησί μας ; Με αυτές τις σκέψεις και βλέψεις απαιτούν ορισμένοι σεβασμό και διάκριση ; ....
   Αλλά εμείς θα μείνουμε σε δυο άλλα θέματα και για την ώρα θα σταματήσουμε εδώ μιας και πραγματικά θεωρούμε ότι το θέμα έχει να κάνει καθαρά με ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ κατά πρώτον και κατά δεύτερον με την ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ και ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της πρωτεύουσας . Θα μείνουμε λοιπόν πρώτον στο ότι η συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού για λόγους ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ έγινε με ορθάνοιχτες πόρτες, με την παρουσία των τοπικών ΜΜΕ , με διατυμπανισμούς και δημοσιότητα . Ένα "στημένο" εκ των προτέρων σκηνικό δηλαδή για να αποδείξουν ντε και καλά ορισμένοι ότι .. υπάρχει "σχέδιο αποκαθήλωσης της Πρωτεύουσας " ... αλλά η συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου και άλλους παράγοντες της Περιφέρειας και από Μυτιλήνη και από Χίο ( ;;; ) ήταν ..ΚΛΕΙΣΤΕΙ και δημοσιοποιήθηκε ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ..... Δηλαδή η συγκεκριμένη συνάντηση , δεν είχε λόγο να ήταν δημόσια και με παρουσία των ΜΜΕ ; Γιατί τόση μυστικότητα ; Γιατί ήταν μόνο λίγοι και επιλεκτικοί στην συνάντηση αυτή και δεν ήταν όποιος ήθελε όπως ..αρμόζει στην δημοκρατία που ζούμε ; ...  
    Αλήθεια οι επαγγελματικοί σύλλογοι που συνυπογράφουν την "απαίτηση" παραίτησης της Αντιπεριφερειάρχη , μπορούν να μας ενημερώσουν για τις αντιδράσεις που έκαναν ... για το Hot spot στο νησί μας ; .. για τις ατασθαλίες της παραλιακής ; .. για τα εκατομμύρια που ξοδεύονται συνεχώς για τον περιφερειακό που τελικά ακόμα δεν λειτουργεί ; .. για το ότι ο τουρισμός βυθίζεται και όλα τα στοιχεία δείχνουν πτώση κοντά στο ..40 % ; ... για όλα αυτά που καταστρέφουν την όποια επαγγελματική δραστηριότητα σε ολόκληρο το νησί αλλά και στην Πρωτεύουσα , έχουν να μας πουν τις ενέργειες και "σκληρές " αντιδράσεις που έκαναν ; ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;;;;; ... 
    Ας μείνουν ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ , ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ  ... τα υπόλοιπα είναι , άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κύριοι/ες και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.