Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ... ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΑΣ !!!

LesvosPost: Η Λέσβος του Πολιτισμού και της Τέχνης συναρπάζει ...: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 4 & 5 Απριλίου οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου (ΔιΦεΜΜ) στην Γερμανία...
   Την ίδια ώρα που εμείς εδώ τσακωνόμαστε για το μέρος όπου θα γίνει ή πρέπει να γίνει ένα φεστιβάλ στο νησί μας, κάπου αλλού παράγουν πολιτισμό , διαφήμιση και προστιθέμενη αξία στο νησί τους. Αυτό το κάνουν στην Μυτιλήνη με το Διεθνές φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου .
   Αλήθεια , θυμάστε μήπως το δικό μας φεστιβάλ " Μανώλης Καλομοίρης " που είχε γίνει στην πράξη ΔΙΕΘΝΕΣ και είχε αποκτήσει και κερδίσει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ;... Θυμάστε ότι είχαμε κάτι το οποίο έδινε με σημαντική βαρύτητα,  προστιθέμενη αξία στον πολιτισμό, τον τουρισμό, την παρουσίαση  του νησιού μας ; .... Όσοι το θυμάστε λοιπόν, αναρωτηθείτε και ζητήστε κάποια στιγμή τις απαντήσεις στο γιατί τόσο άδοξα το φεστιβάλ σταμάτησε ; Ποια παιχνίδια παίχτηκαν ή υποτίθεται ότι παίχτηκαν προς όφελος ορισμένων και εις βάρος τελικά του νησιού μας ; 
   Έχουμε αναφερθεί και πρόσφατα στο συγκεκριμένο φεστιβάλ αλλά για άλλη μια φορά φαίνεται ότι ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ .... και επιτέλους καλά θα ήταν κάποια στιγμή να το σταματήσουμε και να προσφέρουμε στο νησί μας όσα του χρωστάμε . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.