Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ .... ( 7 )

 

Σήμερα θέλουμε απλά να παρουσιάσουμε χωρίς πολλά λόγια δυο διαφορετικές εικόνες της πόλης μας που δείχνουν την σημερινή κατάσταση- κατάντια  της αυτοδιοίκησης στο νησί μας . Το μόνο που θα αναφέρουμε για τώρα είναι ότι και τα δυο είναι μέρη "φιλέτα" της πόλης και ότι παραμονές της μεγάλης γιορτής της χριστιανοσύνης , εκεί που περιμένεις ότι οι επισκέπτες θα αυξηθούν , πολλοί Σαμιώτες που λείπουν θα έρθουν για τις γιορτές και γενικά είναι περίοδος που έχεις όφελος να δείξεις μια εικόνα φροντίδας, προσοχής και ενδιαφέροντος για την πόλη και το νησί μας .

Ας λύσετε το "μυστήριο" των σημείων και ας αποφασίσετε μετά τι πρέπει να κάνει ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί ενωμένοι, για το τι θα πρέπει να κάνει η τοπική αιρετή ηγεσία κτλ κτλ ..... Σταματάμε εμείς εδώ παραμένοντας στην γραμμή για τυχόν εξελίξεις ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.