Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

ΕΜΕΙΣ .. ΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΑΣ !!! 2

Γιαυτό είναι μπροστά και εμείς πίσω ... Απολαύστε έναν αιρετό που και ξέρει, και κατέχει το αντικείμενο, και ενδιαφέρεται για τον τόπο και τους πολίτες που εκπροσωπεί .. και μετά δείτε και τους δικούς μας που αυτοπαρουσιάζονται αγνοώντας ποιον εκπροσωπούν και γιατί ... Αν και όποτε αλλάξουμε νοοτροπία και εμπιστευτούμε άξιους, άριστους και όχι αρεστούς .. τότε ίσως κάποια ελπίδα φανεί στον ορίζοντα ..... Εύγε και μπράβο στον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, άσχετα από κόμματα και πιστεύω, άσχετα από άλλες θετικές ή αρνητικές αποφάσεις του , που με δυο λόγια, σαφέστατα και δυναμικά είπε όσα έπρεπε να λένε όλοι οι Έλληνες στο εξωτερικό και όχι μόνο ..... Αλλά εμείς πάμε για χορούς και πανηγύρια με κοστουδίες και κλαμπατσίμπανα, εμείς πάμε για αν κουνάμε σημαιούλες και να παρουσιάζουμε παραδοσιακούς χορούς στους Ελληνοαμερικανούς που τάχα μυο σκέφτονται και λυπούνται για την σημερινή κατάσταση της χώρας μας   .... Αυτούς που τάχα μου έχουν την δύναμη και παρεμβαίνουν στον Λευκό Οίκο αλλά μόνο για το κέρδος τους και όχι για τα συμφέροντα της πατρίδας μας και των ιθαγενών Ελλήνων . Τα συμπεράσματα δικά σας ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.