Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η εταιρία μας VAKAKIS ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΜΟΥ συμμετείχε και φέτος  από 5-7 Μαρ 2016 στο ΟΙΝΟΡΑΜΑ και συγκεκριμένα στο τμήμα των ΟΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ  προβάλλοντας για άλλη μια φορά τα ΚΡΑΣΙΑ της ΣΑΜΟΥ. Κατά τη διάρκεια της  έκθεσης  παρουσιάστηκαν   τα νέα και παλιά χαρμάνια μας, όπως και οι νέες ετικέτες  των κρασιών μας. Η ποιότητα των κρασιών μας έγινε πόλος έλξης  εκτός των άλλων και για μεγάλο αριθμό επώνυμων  επισκεπτών, μεταξύ των οποίων  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κα Φώφη Γεννηματά κοκ,  τους οποίους είχαμε ευκαιρία να ενημερώσουμε τόσο για τα κρασιά μας  όσο και για τη κατάσταση  της αμπελουργίας και του κρασιού στη Σάμο. Επίσης η εταιρία μας θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη έκθεση  με εξαγωγικό προσανατολισμό την FOOD EXPO (OENOTELIA) που θα διεξαχθεί από 19-21 Μαρτίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO(μετά το Α/Δ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ). Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο μας HALL 4 STAND C22
Νίκος Βακάκης
Εκπρόσωπος της

VAKAKIS ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.