Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ HOTSPOT .. ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ !!!

Προσλήψεις εκτάκτου προσωπικού για hot spots και δήμους - Δείτε τις θέσεις στη Σάμο
Όταν λέμε ότι όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου, για το κέρδος και για τα μικροπολιτικά παιχνίδια των τάχα μου "μεγάλων"  της γης .. ορισμένοι μας λένε "ρατσιστές" , ακραίους , ακόμα και "φασίστες" . Αλλά ευτυχώς για εμάς , καθημερινά οι μαριονέτες κυβερνώντες  μας επιβεβαιώνουν .
   Ρίξτε μια ματιά λοιπόν στον
σύνδεσμο και δείτε ότι για την σωστή, ανθρώπινη λειτουργία του/των  HotSpot στο νησί μας,  εγκρίνονται 264 προσλήψεις . Την ίδια ώρα όμως για την σωστή και ανθρώπινη λειτουργία του Δήμου που έχει να κάνει μόνο με τους Έλληνες ή τους πολίτες του νησιού , με το ζόρι 43 . Δηλαδή για τις ανάγκες των 1000 για το πολύ 2 ημέρες, όπως μας υποσχέθηκε ο βολευτής μας, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος , οι οποίοι στηρίζουν ολοκληρωτικά τις αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης των Αθηνών , απαιτούνται 264 άτομα, ενώ για ολόκληρο το νησί και τους μόνιμους κατοίκους του θεωρούνται αρκετοί οι 43 και πολύ μας είναι .
   Από την μια , και πολύ καλά φυσικά , προσλαμβάνονται νοσηλευτές και δάσκαλοι , αλλά από την άλλη τα περισσότερα χωριά στο νησί μας αλλά κυρίως οι Φούρνοι για παράδειγμα δεν έχουν ούτε αγροτικό γιατρό ..... Αλλά φυσικά δεν είναι στόχος η κάλυψη αναγκών των νησιωτών αλλά τον λαθρομεταναστών που μας έρχονται και που στηρίζουν μια μετακίνηση δις ευρώ από χέρι σε χέρι "δικών" μας ....
   Χωρίς κανένα ίχνος ρατσισμού ή ξενοφοβίας εμείς θα επιμείνουμε ότι .. είμαστε ο πιο ευγενής, ανθρώπινος και φιλότιμος λαός ... αλλά για να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΩΣ ΦΥΛΗ, ΩΣ ΛΑΟΣ .....  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.