Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ , ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ..... !!!

aegaio: 'Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον Δήμαρχο Μιχάλη ...: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ....... Αγαπητε κ. Κοντογιάννη Έχετε δίκιο στο ότι η επιτροπή σαφώς και δεν συνεδρίασε για να οριστικοποιήσει...
   Ας αναρωτηθούμε όλοι μας ..ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ και επιτέλους ΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μπορούμε και πρέπει να έχουμε στην
σημερινή αιρετή διοίκηση του νησιού μας . Ας διαβάσουμε την "απάντηση" που δίνει ο Δήμαρχος του νησιού στον γιατρό κ. Κοντογιάννη στις σοβαρότατες ενστάσεις και αναφορές που ο τελευταίος πρόσφατα έκανε δημοσίως για το θέμα με το κείμενο - προτάσεις που τάχα μου η επιτροπή υγείας της οποίας τυγχάνει μέλος προς το Υπουργείο .
   Εκτός από το ότι για άλλη μια φορά οι απαντήσεις εκ μέρους του Δήμου ή και του Δημάρχου του ίδιου είναι  και άτοπες και άσχετες και άστοχες , δείγμα της σοβαρότητας που διακατέχει τους αιρετούς μας ... με δυο λόγια ο Δήμαρχος τι μας λέει πολύ απλά ; ... ότι λόγω των χρονικών ορίων οι αποφάσεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ή ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ....  Και άρα που οδηγούμαστε ;... ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ... ΠΛΕΟΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ , ΔΙΑΤΑΣΣΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .... ΠΛΗΒΕΙΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ .
   Αλλά ..ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ .. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!!! .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.