Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!!

Αλήθεια .. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ;;;;; ... Άλλη μια φορά ο Πάνος δυστυχώς αποδεικνύει ότι η ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ, ΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ... ΑΛΛΗ ΜΙΑ ..ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ .... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ .... ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ... Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ .. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟ .... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ .. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΣΑΣ .. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ... ΠΟΤΑΠΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.