Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ... ΑΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ .... ΤΟΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ

Πολλά μεγάλα ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά και στις οικογένειες τους , στους καθηγητές και σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την παραγωγή ....Με κάποιες τέτοιες ενέργειες και αντιδράσεις νιώθεις ότι ακόμα δεν χάθηκαν όλα, ότι τελικά υπάρχει ελπίδα ,ότι τελικά ίσως παραμείνουμε άνθρωποι μέσα στις λάσπες .... 
   Ας νιώσουμε τα μηνύματα , ας αφουγκραστούμε τα παιδιά μας και ας πάρουμε μαθήματα όλοι μας μικροί μεγάλοι γιατί κάπου.. χαθήκαμε . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.