Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ .... ΤΕΛΙΚΑ ;;;;;


Ας πάρουμε τα πράγματα λίγο από την αρχή και ας ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο. Είμαστε λίγοι για να έχουμε την πολυτέλεια του να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να δημιουργούμε διχόνοιες , ίντριγκες και διαχωριστικές γραμμές .
    Τελευταία  σχεδόν επί καθημερινής βάσεως γινόμαστε μάρτυρες ανταλλαγών επιθέσεων , λάσπης , κατηγοριών και μάλιστα σε επίπεδο..  ενδοπαραταξιακού " εμφυλίου " .
Μια κατάσταση που το μόνο που καταφέρνει να πετύχει είναι να αποδεικνύει  πολύ απλά ότι .. ο βασιλιάς είναι τελικά ολόγυμνος !!! Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνουν με τις ενέργειες τους αυτοί που θεωρούν εαυτούς .. βασιλικότεροι του βασιλέως και που ελέω θεού έχουν πάρει το δικαίωμα των .."σωτήρων" του νησιού, της περιφέρειας, της πόλης μας .... Αυτό είναι ότι έχουν να επιδείξουν και καταθέσουν μη αντιλαμβανόμενοι ότι  αυτό το παιχνιδάκι μόνο κακό κάνει στον τόπο και τίποτα παραπάνω, ότι το μόνο που κερδίζουν όλοι τους είναι .. η απαξίωση και ο χλευασμός  στα μάτια των σκεπτόμενων πολιτών, αυτών που αντιλαμβάνονται και πιστέψτε μας είναι τελικά οι περισσότεροι, άσχετα αν δεν εμφανίζονται . Τέτοιες ενέργειες και κινήσεις είναι που τελικά έχουν αποκλείσει όποια κομματική συμμετοχή των νέων και γιαυτό τα κόμματα οδηγούνται στον αφανισμό  , όποια συμμετοχή στα κοινά δίπλα και μαζί με  όποιον έχει ή είχε  κομματική ταυτότητα και αυτό είναι βαρίδι και ενάντια σε κάθε κίνηση Ενεργών πολιτών όπως και η πρόσφατη για την Δυτική Σάμο. Τέτοιες ενέργειες είναι που απωθούν νέους , ικανούς και σκεπτόμενους από την ενεργή ενασχόληση με τα κοινά , που τελικά οδηγεί τον τόπο σε μαρασμό μιας και οι πλειονότητα των αιρετών είναι απλοί αχυράνθρωποι χωρίς θέσεις, σκέψεις , δυναμισμό.. απλά στρατιωτάκια , υπάκουα και έτοιμα να ..σκοτώσουν τον εχθρό !!! ..... 
    Εμείς , προς ώρας φυσικά , θέλουμε απλά να στείλουμε κάποια μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλα τα ανοιχτά αυτιά , αλλά κυρίως προς όλους τους πολίτες που σκέπτονται, αγωνιούν και θέλουν κάτι καλύτερο για τον τόπο  , για το νησί , για την πόλη μας . Θέλουμε λοιπόν να προτείνουμε στους πολίτες πρώτα από όλα να μείνουν μακρυά από τέτοιες ενδοπαραταξιακές ίντριγκες και διαμάχες, και να μην πάρουν θέση υπέρ ενός ή άλλου. Θέλουμε να προτείνουμε να σκεφθούν ορισμένοι τα .. διαφωνούντα μέλη, δηλαδή ποιος με ποιον και γιατί ... Θέλουμε απλά να προτείνουμε να δείτε τα πρόσωπα και  τι αντιπροσωπεύουν αυτά ... Θέλουμε να θυμηθούν ορισμένοι ποιοι είναι, από που ξεκίνησαν , ποια η πορεία τους , ποιοι τους έκαναν κάτι από το τίποτα που ξεκίνησαν , ποιοι τους στήριξαν και ποιοι "ευθύνονται" που σήμερα ορισμένοι έχουν εκλεγεί για να μοστράρονται ως ... κυβερνώντες του νησιού και της πόλης μας . Είναι μικρός ο τόπος μας και γνωριζόμαστε οι περισσότεροι μεταξύ μας .... γνωρίζουμε την πορεία ορισμένων, γνωρίζουμε το παρελθόν ορισμένων , γνωρίζουμε τις "επιτυχίες" κάποιων που τους "ξεχωρίζουν" και τους κατατάσσουν σε.. "ανώτερα επίπεδα " από εμάς τους απλούς πληβείους πολίτες ....... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.