Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ .. ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΩΦΕΥΕΙ !!!

Παρακολουθώντας καιρό τώρα τις ενέργειες , κινήσεις και προσπάθειες του συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου-Ικαρίας και Φούρνων νιώθουμε την ανάγκη να πούμε πολλά και μεγάλα ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους αυτούς, στις οικογένειες αυτές που με αγάπη και αξιοπρέπεια αγωνίζονται και αμύνονται ενάντια στα τόσα όσα προβλήματα  το ανάλγητο και ανύπαρκτο κοινωνικά κράτος εντέχνως
τους δημιουργεί επί καθημερινής βάσεως . Ένα τυφλά υπάκουο στις έξωθεν εντολές κράτος που μπροστά στο να γίνει αρεστό στους "κυβερνήτες" αυτού του έρμου τόπου, δεν σταματά ούτε μπροστά στον ιερό θεσμό της οικογένειας . Ένα Ανθελληνικό κράτος που έχει αποφασίσει , μέσω του αφανισμού της οικογένειας , να διαλύσει και εξαφανίσει τον Ελληνισμό και τους Έλληνες  και μάλιστα πολλές φορές δεν διστάζει να συνεργάζεται για την επίτευξη του στόχου αυτού ακόμα και με τον .." διάβολο".
   Από την άλλη νιώθουμε αηδία και απογοήτευση όταν εμφανίζονται συνάνθρωποι μας που συμμετέχοντας στο παιχνιδάκι της κεντρικής εξουσίας , ως πιστά σκυλιά εξαπολύουν άγριες επιθέσεις ακόμα και κατά μελών του συλλόγου, δηλαδή πολύτεκνες οικογένειες ,  με εκδικητικές τάσεις και με σκεπτικό "Κρούεζα" απαιτούν ντε και καλά και κόντρα σε νόμους ,την επιβολή κυρώσεων με προσπάθεια συκοφάντησης αλλά και οικονομικής καταστροφής υπαλλήλων που ΔΕΝ υπέκυψαν και ΔΕΝ ανταποκρίθηκαν στις αναίτιες, παράνομες και μικροπολιτικές απαιτήσεις.
   Αλλά πραγματικά, πόσο θράσος και αναίδεια πρέπει να έχει αποκτήσει κανείς που την ώρα που ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΘΕΣΗ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ" , την ώρα που ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ έχει το δικαίωμα απόφασης ....  ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ...  ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΝΟΜΙΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ;;; .... Μήπως είναι επιτέλους καιρός η δικαιοσύνη να κάνει την επέμβαση της, αποκαθιστώντας την νομιμότητα στην εν λόγω υπηρεσία και τιμωρώντας παραδειγματικά τους παρανομούντες , αποκαθιστώντας την τιμή και την υπόληψη του υπαλλήλου, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ; ... Μήπως είναι επιτέλους καιρός να προστατευτεί το Έθνος από τους Γερμανοτσολιάδες που του κατασπαράζουν δεκαετίες τώρα τις σάρκες ;;; ....
     Αυτοί που με θράσος, αναίδεια και ύφος καρδιναλίων συνεχίζουν να απειλούν, αποφασίζουν για τις τύχες των υπολοίπων, που συνεχίζουν να απαιτούν εξουσίες και θέσεις που παρανόμως κρατούν, που θεωρούν εαυτούς "Κρούεζους"  και τους γύρω τους χωριάτες της "Άνω και Κάτω Πλατανιάς", ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ... Επιτέλους ας προστατεύσει κάποιος τους απλούς πολίτες γιατί αλλιώς .... το επόμενο στάδιο είναι αυτό της ..ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ τόσο της οικογενειακή ασυλίας, όσο και του εργασιακού περιβάλλοντος και νομιμότητας ...... και εκεί θα υπάρξουν θύματα !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.