Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ... ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Απαράδεκτο μήνυμα του Υπουργού " παιδείας" Φίλη , αλλά όταν την ευθύνη και το βάρος της Ελληνικής παιδείας την έχει ένας δημοσιογράφος της "αριστεράς " .. τι άλλο να περιμένει κανείς ;;; ( βιογραφικό Υπουργοποίησης Φίληalfavita.gr ) ή αλλιώς ... μάθε παιδί μου γράμματα !!! ) 
   Παντελή έλλειψη Εθνικής συνείδησης και ομοψυχίας την ημέρα
που γιορτάζουμε την Εθνική παλιγγενεσία . Άσχετες αναφορές σε εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις , για τον αγώνα που δίνουν οι δάσκαλοι , που τάχα μου το Υπουργείο αναγνωρίζει και στηρίζει , μέσα στις δύσκολες αυτές στιγμές που η πατρίδα μας περνάει . Αλλά εντέχνως  ο Υπουργός που έχει αποκλειστικά την ευθύνη για αυτούς τους εκπαιδευτικούς , απέφυγε να αναφερθεί στην  έμπρακτη υποστήριξη που παρέχει ο ίδιος και η κυβέρνηση του, να μας δώσει έμπρακτα δείγματα στήριξης του έργου του εκπαιδευτικού , γιατί πολύ απλά αυτά ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και γιατί ως γνήσιο τέκνο του κομματικού σωλήνα γνωρίζει πολύ καλά πως τα ευχολόγια και οι αμπελοφιλοσοφίες αρκούν . Άσχετες αναφορές στην γενική οικονομική και πολιτική κατάσταση , αποκρύπτοντας ότι έχει να κάνει με το θέμα ... της Τουρκικής κατοχής και της υποδούλωσης .
   Σήμερα που το Έθνος γιορτάζει το μεγάλο ΟΧΙ στην υποδούλωση, στον εξευτελισμό .. σήμερα που γιορτάζουμε την απόφαση των προγόνων μας να καταθέσουν  το αίμα τους για την Ελευθερία και την Εθνική αξιοπρέπεια ... σήμερα που αποθανατίζουμε τους γνήσιους Έλληνες που κατάθεσαν τις περιουσίες τους για τον Εθνικό αγώνα .... σήμερα ΕΜΕΙΣ αποφασίσαμε να ξαναυποδουλώσουμε την πατρίδα , αποφασίσαμε να ξαναγίνουμε ΡΑΓΙΑΔΕΣ .... 
   Αλλά αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ .... ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ  οι προδότες πολιτικοί αχυράνθρωποι που κυβερνάτε αυτό τον τόπο, ΟΧΙ  Ο ΛΑΟΣ .εσείς που με ευχολόγια και ψεύτικες υποσχέσεις ΚΛΕΨΑΤΕ την ψήφο του ... εσείς που από χωριάτες ανύπαρκτοι γίνατε ξαφνικά κάποιοι , φραγκολεβαντίνοι και που πλέον θέλετε να εκδικηθείτε το παρελθόν σας, ότι σας θυμίζει την καταγωγή σας ... ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .... Εσείς λοιπόν θα επωμιστείτε το βάρος της Εθνική προδοσίας και θα πληρώσετε γιαυτό σύντομα . Γιατί όσο και χαλασμένες γενιές να είμαστε , κάπου ανάμεσα μας ζουν και οι σημερινοί Κολοκοτρώνηδες ... Καραϊσκάκηδες ... κάπου ανάμεσα στους επιφανείς Έλληνες βρίσκεται κάποιοι που ως άλλοι/ες  Μπουμπουλίνες και Κανάρηδες θα προσφέρουν το βιός τους για την σωτηρία για άλλη μια φορά αυτής της έρμης πατρίδας ..... Κάπου είναι και ήρθε η ώρα να εμφανιστούν . Τότε μπροστά στη ΝΕΜΕΣΙ θα πρέπει να δώσουμε λόγο ΟΛΟΙ ΜΑΣ .. ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ , ΤΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ... ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ .....  
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.