Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ..... ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ;;;

Ο Δήμος Πειραιά κατάφερε εκμεταλλευόμενος το ΕΣΠΑ πρασίνουenikos.gr ) να ανακατασκευάσει Δώδεκα ( 12 ) παιδικές χαρές και να τις αποδίδει στους πολίτες του. 
   Αλήθεια στον Δήμο Σάμου εκτός από το να προστατεύουν το ατομικό προφίλ και το " εγώ " της αυτού εξοχότης του Δημάρχου μας , εκτός από το να αναλώνονται στις εσωκομματικές και ενδοπαραταξιακές ίντριγκες και κόντρες , εκτός από το να αγωνίζονται για την αυτοπροβολή τους όπως ορισμένοι και ορισμένες κάνουν καθημερινά , άσχετα αν τελικώς το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούνται , εκτός από το να στηρίζουν απόλυτα την μετατροπή του νησιού μας σε αποθήκη ψυχών ..... ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΕΡΓΟ ΑΝ ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ;;;;;; ...... 
    Πραγματικά είναι απορίας άξιων ..ΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ... ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ , ΚΑΙ .. ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΡΓΟΥ ;;;;;;; ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.