Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ... Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ;;;

Σε προηγούμενη ανάρτηση μαςεδώ ) είχαμε αναφερθεί στο Δελτίο τύπου της "Ανατροπής" που έδειχνε ξεκάθαρα ότι ο Δήμος ουσιαστικά ούτε λειτουργεί ούτε ελέγχεται από κανέναν. Δείχνει περίτρανα την ανικανότητα των διοικούντων , την έλλειψη σχεδίου και υπευθυνότητας . 
     Εντωμεταξύ υπήρξαν και άλλα γεγονότα , όπως η αιφνιδιαστική "παραίτηση" του γραμματέα του Δήμουsamiakonvima.blogspot.gr ) , ενός ανθρώπου του Δημάρχου που έκρινε ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να .. την κάνει για  λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί , αλλά που αφήνουν πάρα πολλά αναπάντητα ερωτήματα κυρίως για το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στα Διοικητικά του Δήμου, στον προγραμματισμό , στο μέλλον αυτού του τόπου .
   Δεν πρέπει φυσικά να ξεχάσουμε το σημαντικό γεγονός της αναφοράς του γιατρού κ. Κοντογιάννη aegaio.blogspot.gr ) , μέλους της περιβόητης επιτροπής Υγείας, στον τρόπο της " λειτουργίας " της επιτροπής  και ουσιαστικά επιβεβαιώνει και το Δελτίο τύπου της "Ανατροπής" .. η επιτροπή Υγείας .. ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ , ΟΥΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ... απλά ανακοινώνει ότι η Αυτού Εξοχότης ο Δήμαρχος αποφασίζει και θέλει . Αυτό όμως σημαίνει πολύ απλά ότι .. έχει χαθεί κάθε αίσθημα Δημοκρατίας , Νομιμότητας , και Συλλογικότητας
    Πολύ απλά δηλαδή ο Δήμαρχος , στηριζόμενος στα τσιράκια του, τους αχυράνθρωπους που επιβιώνουν από την υποταγή και το γλείψιμο , έχει μετατρέψει τον Δήμο σε ένα τσιφλίκι του, ένα κομιτάτο , πιστεύοντας ότι έχει το απόλυτο και μοναδικό δικαίωμα της απόφασης και ότι διοικεί όχλο και πρόβατα και όχι ανθρώπους , πολίτες σε μια δημοκρατική χώρα. Αλλά ακόμα και μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον και με τέτοια πιστεύω .. η ένδειξη και η υπόνοια .. ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ σε αποφάσεις δημόσιων επιτροπών είναι ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΗ ΚΑΙ ΕΝΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ..... 
    Αλλά επειδή αυτά όλα από ενδείξεις πρέπει να γίνουν αποδείξεις , εμείς θα αναμένουμε τα νεώτερα και θα επανέλθουμε , απλά επισημαίνουμε ότι σε μια ευνομούμενη κοινωνία, ένας αιρετός ακόμα και με ενδείξεις θα πρέπει να .. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ... και όχι να παραμένει στις καρέκλες και δάφνες του , αγνοώντας θρασύτατα το κοινό αίσθημα ......  
Δελτίο τύπου " Ανατροπής " .....
Επιτροπή Διεκδίκησης για θέματα Υγείας 
(Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουνε…)
Στην συνεδρίαση της επιτροπής διεκδίκησης για θέματα υγείας, που έγινε στις 15 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε να φτιαχτεί ένα κείμενο με τις προτεραιότητες που έχουν οι διάφορες δομές υγείας στο νησί μας (Νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας, ΕΚΑΒ).
Στην συνέχεια (κατά τις 22-23 Φεβρουαρίου που θα είχε φτιαχτεί το κείμενο) η επιτροπή θα συνεδρίαζε πάλι, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό κείμενο σύμφωνα με την γνώμη όλων. Έπειτα θα συζητιόνταν πως θα δράσει η επιτροπή, και με ποιο τρόπο θα διεκδικήσει αυτά τα ζητήματα.
Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" αναρωτιέται που ο κ. Βαλκαμλής ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής ότι έχει ήδη φτιαχτεί το κείμενο στις 18 Μαρτίου, ύστερα από το δελτίο τύπου της παράταξης για το συγκεκριμένο θέμα.
Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" αντιτίθεται που το έγγραφο έχει σταλθεί στον υπουργό, χωρίς να έχει αποφασιστεί σε ποιους και με ποιόν τρόπο θα απευθυνθούμε.
Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" εκπλήσσεται που το έγγραφο αυτό αναφέρετε σε θέματα που ουδέποτε συζητήθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου.
Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" αντιτίθεται που το έγγραφο αυτό, χωρίς να έχει τελικά διαμορφωθεί από την επιτροπή, "υπογράφετε" από όλα τα μέλη της.
Κύριε δήμαρχε και κύριε Βαλκαμλή θα έπρεπε να είστε πιο προσεχτικοί. Πρέπει κάποτε να μάθετε τι σημαίνει σοβαρότητα, δημοκρατία, συλλογικότητα, και εκτέλεση αποφάσεων πλειοψηφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.