Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ .. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ !!!

Την ώρα που η Ε.Ε (;;) συναλλάσσεται και διαπραγματεύεται με την Τουρκία για το μεταναστευτικό ρεύμα και την τάχα μου προσπάθεια σταθεροποίησης και ελέγχου του , τρέχουν οι εξελίξεις που έχουν εδώ και δεκαετίες αποφασιστεί και οργανωθεί και που ήρθε η ώρα να εφαρμοστούν. 
   Οι αλλαγές των συνόρων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής ( crashonline.gr  )και ο απόλυτος έλεγχος πλέον των "δρόμων του μεταξιού " λαμβάνουν σάρκα και οστά . Οι Κούρδοι κερδίζουν αυτό που αιώνες επιζητούν, οι μεγάλες δυνάμεις κατοχυρώνουν την επικυριαρχία τους στα εδάφη , οι "εχθροί", βλέπε Σύριους,  καταστρέφονται και ηττώνται , οι δε " φίλοι", βλέπε Τουρκία , δεν έχουν πλέον μεγάλη σημασία , εξετέλεσαν το "θεάρεστο" έργο τους και τώρα δεν υπάρχει λόγος να τους συντηρούν . 
    Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά , εμείς όμως που από εξωτερική πολιτική ήμασταν ανέκαθεν ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ .... περιμένουμε εναγωνίως τις αποφάσεις των κεντρικών οργάνων της Ε.Ε για να δούμε αν θα έχουμε ή όχι προστασία των συνόρων μας, της συνέχισης της παρουσίας μας στην περιοχή, της επιβίωσης μας . Την ίδια ώρα που και η ίδια η Ε.Ε ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , εμείς περιμένουμε από τους Ευρωπαίους σωτηρία . Τώρα ποιος είναι τελικά ο .. ΒΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ... ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.