Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣ: Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.
            ΥΕΘΑ Παναγιώτη Καμμένο
            Μητροπολίτη Σάμου – Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιο.
            Βουλευτή Σάμου Σεβαστάκη Δημήτριο.
            Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Κατρακάζο Νικόλαο.
           Δημάρχους Σάμου: κ. Αγγελόπουλο Μιχαήλ, Ικαρίας: κ.                     Στυλιανό Σταμούλο & Φούρνων κ. Ιωάννη Μαρούση.
           ΆπασεςΦιλανθρωπικές Οργανώσεις – Μ.Κ.Ο – Ο.Η.Ε. κλπ               εν τη Σάμο Ευρισκόμενες καθώς και Απάντων των Αδελφών.
ΚΟΙΝ.: Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.
Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων.
ΘΕΜΑ: Επιβίωση Ανηλίκων Τέκνων Πολύτεκνων Οικογενειών.
ΣΧΕΤ.: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.
1. Σας γνωρίζουμε ότι στα ακριτικά νησιά μας προσπαθούν να επιβιώσουν εκτός των εκατοντάδων πολύτεκνων γερόντων με ενήλικα αλλά και άνεργα σε συντριπτικό ποσοστό τέκνα, εκατοντάδες πολύτεκνες οικογένειες με ανήλικα όπως παρακάτω:
α. Ανατολική Σάμος: 363 τέκνα ανήλικα πολυτέκνων.
β. Δυτική Σάμος : 224 τέκνα ανήλικα πολυτέκνων.
γ. Ικαρία – Φούρνοι: 195 τέκνα ανήλικα πολυτέκνων.
2. Τα ανωτέρω τέκνα εκτός της στοιχειώδους διατροφής , πληρωμής των πάσης φύ-σεως λογαριασμών – χαρατσίων της οικογένειας χρειάζονται δωρεάν ιατροφαρμακευτική πε-ρίθαλψη, υγιές οικογενειακό περιβάλλον καθώς και ψυχολογική υποστήριξη λόγω της συνεχι-ζόμενης και διευρυνόμενης κρίσης.

3. Παρακαλούμε, για την ενημέρωσή σας και τις ΑΜΕΣΕΣ ενέργειές σας ειδάλλως σε πε-ρίπτωση αδυναμίας σας να προβούμε σε ενέργειες προς άλλες κατευθύνσεις.
4. Αναμένουμε έμπρακτη φιλανθρωπική σας δράση εντός 15 εργασίμων ημερών. Μη απάντησή σας από εμάς μη καταδικαστέα και συγχωρητέα αλλά κοινοποιήσιμη στον Ελλαδικό και Ευρωπαϊκό χώρο.
5. Στοιχεία οικογενειών σας αποστέλλουμε άμεσα με αίτησή σας.
Με σεβασμό
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο                                                           Ο
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                        ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ιωάννης Β. Βούρος              Απόστολος Γ. Τσιώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.