Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ;;;

Τα νέα δεδομένα που φαίνεται να θέλει να θέσει  η Τουρκίαpolitischios.gr ) μόνο ελπίδα και εφησυχασμό δεν πρέπει να μας αφήνουν . Αν τελικά η Τουρκία προχωρήσει στην επιβολή χαρατσιού στην έκδοση τουριστικής βίζας στους Τούρκους πολίτες τότε αυτομάτως δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ήδη κατεστραμμένη
τουριστική σαιζόν στα νησιά μας . Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών να ανοίξουμε την αγορά ανταλλαγής τουριστών με τα γειτονικά παράλια , κινδυνεύουν τώρα να τιναχθούν στον αέρα και όλες οι επενδύσεις να βρεθούν επί ξύλου κρεμάμενες , δεδομένου φυσικά και της εσωτερικής φαγωμάρας που ζήσαμε αλλά και ζούμε .
   Όπως και νάχει το θέμα είναι σοβαρό και χρίζει της άμεσης αντιμετώπισης , αντίδρασης και εφαρμογής νέων πολιτικών που να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν με κάποιο τρόπο τυχόν εφαρμογή εκ μέρους της Τουρκίας της " εχθρικής" απόφασης επιβολής του χαρατσιού . Εδώ λοιπόν είναι που θα θέλαμε τόσο τους επαγγελματίες ενωμένους να αντιμετωπίζουν τα τρέχοντα ως ενιαία δύναμη αλλά τόσο και το Επιμελητήριο Σάμου να είχε ήδη αναλάβει τις ευθύνες και υποχρεώσεις του και να μην μένει απλός παρατηρητής και αμέτοχος θεατής των διαμβαλομένων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.