Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

ΑΛΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΙΔΕΕΣ .... ΕΜΕΙΣ ;;

Συνεχίζουμε να δείχνουμε αυτά που κάπου αλλού μπορούν να κάνουνtrikalavoice.gr ) ενώ εμείς ούτε τα φανταζόμαστε , αυτά που όταν οι άλλοι τα εφαρμόζουν σε εμάς εδώ όποιος τα λέει είναι είτε .. άσχετος, είτε ρομαντικός , είτε εκτός πραγματικότητας, είτε ακόμα και γκρινιάρης ....
   Εδώ οι αιρετοί μας πρώην και νυν και
οι κόλακες τους  ,  έχουν μείνει στα παλιά και ασχολούνται μόνο με συσκέψεις και συζητήσεις που απλά παρατείνουν τις διαδικασίες και τελικά οδηγούν είτε σε "χάσιμο" των χρονοδιαγραμμάτων είτε σε απευθείας αναθέσεις με ότι αυτό συνεπάγεται και αντιλαμβάνεται ο καθένας μας , αλλά το χειρότερο είναι ότι επιβάλλουν και στους υπολοίπους να σκέφτονται ότι αυτοί προτείνουν και  βλέπουν .. και μόνο αυτά . Εδώ εμείς μένουμε μόνο σε όσα συμφέρουν ορισμένους, σε όσα προσφέρουν κέρδος σε ορισμένους άλλους , μόνο σε όσα έχουν να κάνουν με τα ατομικά , μικροκομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια εξουσίας και επικράτησης .
   Για άλλη μια φορά λοιπόν παρουσιάζουμε τα έργα που κάπου αλλού γίνονται , αναδεικνύουμε ότι όταν θέλεις μπορείς , όταν ασχολείσαι και ψάχνεις θα βρεις και τον τρόπο και την οικονομική στήριξη. Είναι γεγονός ότι όταν ψάχνεις και ασχολείσαι τότε όλο και κάτι θα βρεθεί , αλλά όταν σκοπός σου είναι να κάνεις απλή διαχείριση ή να πετύχεις το μέγιστο δυνατό ατομικό όφελος τότε όλα γίνονται ένα βουνό δυσκολιών που φαίνεται και ίσως είναι αδύνατο να ξεπεραστούν. Αλλά αυτό το βουνό είναι τεχνικό και ουσιαστικά φτιαχτό και όχι πραγματικό και ουσιώδες , απλά για να εμφανίζει μια εικονική κατάσταση που στους πολίτες φαίνεται ανυπέρβλητη και άρα η ανυπαρξία και η παντελής έλλειψη πλάνου .. δικαιολογημένη .
   Έχουμε και εμείς λοιπόν προτερήματα που μπορούμε αναλόγως να αναδείξουμε . Έχουμε και εμείς πρόσβαση στα νέα Ευρωπαϊκά ή ΕΣΠΑ προγράμματα , έχουμε κι εμείς μυαλά ... αλλά τελικά ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ;;;;; ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ;;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.