Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

ΙΔΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ..... ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !!!

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε αναφερθεί στο θέμα των ναυλωμένων καραβιώνεδώ ) προς χάριν της εξυπηρέτησης του συστήματος διακίνησης λαθρομεταναστών . Είχαμε θέσει και κάποια ερωτήματα αλλά ως συνήθως οι ανευθυνουπεύθυνοι αιρετοί μας απαξιούν να τα απαντήσουν .
   Σήμερα λοιπόν σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Αντιπεριφερειάρχης μας ενημέρωσε ότι το
"πτωχευμένο " κράτος μας έχει ναυλώσει τα πλοία αυτά, τρία τον αριθμό , προς .. 30,000 ευρώ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!! . Δηλαδή για να μετακινηθούν κάποια κοντέινερ και κάποια μηχανήματα για να βοηθήσουν τις εργασίες στα κέντρα Hotspot , ΕΜΕΙΣ .. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ πληρώνει 30.000 ευρώ . Για να κάθεται το πλοίο δεμένο στο λιμάνι της πρωτεύουσας και να περιμένει ΑΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ λαθρομετανάστες ΕΜΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ πληρώνουμε στους " ανθρωπιστές " Εφοπλιστές μας .. πλουσιοπάροχο μεροκάματο .
   Αλλά ο Βολευτής μας , ο τάχα μου αριστερός κ Σεβαστάκης , με μεγάλες περιβαλλοντικές ανησυχίες , και μπροστά στην προστασία του περιβάλλοντος , στέλνει ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ" ΕΠΙΣΤΟΛΗ ( radiocafe.gr  ) να υπενθυμίσει για άλλη μια φορά ότι .. πρέπει να βρεθούν λεφτά να ρυμουλκηθεί το Μυτιλήνη στον Πειραιά . Μα καλά, γιατί λοιπόν δεν προτείνει στην κυβέρνηση να ...ΝΑΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ για κάνα δυο μέρες μιας και τόσο κοστίζει η ρυμούλκηση του από το λιμάνι των Καρλοβασίων στον Πειραιά ; ... Την ίδια ώρα λοιπόν κ. Βολευτά μας , αυτούς που στηρίζεται με δογματικό τρόπο σε κάθε ανθελληνική και προδοτική απόφαση , που κάνουν πιο πλούσιους τους πλούσιους , εμείς έχουμε μια εν δυνάμει βόμβα έτοιμη προς έκρηξη στο λιμάνι μας και που δεν μπορούμε να την μετακινήσουμε για λόγους ... οικονομικούς !!!!!! .....Εσείς λοιπόν πως το κρίνεται όλο αυτό το παιχνίδι ; Εσείς πόσο "αριστερά" κατατάσσεται αυτή την εφαρμοσμένη πολιτική ;;;; ...
 ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ... ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.