Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ... ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ;;;

Η κινητικότατη  ένωση Αστυνομικών  ΙΡΑ μας έχει συνηθίσει σε εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες αλλά αυτή την φορά θέλουμε να της κάνουμε μια παρατήρηση στην ανακοίνωση του προγράμματος της εκδρομής του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας σε Σμύρνη και Παμούκαλε Τουρκίας samos2000goal.blogspot.gr ).
   Θέλουμε λοιπόν να προτείνουμε στους υπεύθυνους της Ένωσης ότι καλύτερα θα ήταν σε αυτές τις ημέρες που
περνάμε , σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της χώρας μας να διοργάνωναν την εκδρομή τους σε κάποιον εσωτερικό προορισμό. Θα μπορούσαν να πήγαιναν και να άφηναν τα χρήματα τους σε κάποιον Ελληνικό προορισμό , όπως η Μυτιλήνη ας πούμε που χτυπιέται βάναυσα όπως και το δικό μας νησί. Είναι εποχές που πρέπει να γίνουμε πιο σκεπτόμενοι και πιο φιλέλληνες . Ας ξεκολλήσουμε επιτέλους από την μόδα της γείτονος και ας επισκεφτούμε τις δικές μας ομορφιές για τις οποίες άλλωστε είμαστε παγκοσμίως γνωστοί.
   Φυσικά η παρατήρηση - πρόταση είναι καθαρά κατάθεση της δικής μας άποψης και θέσης πάνω στην σημερινή κατάσταση και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ στην απόφαση των υπευθύνων της ΙΡΑ. Απλά , και με κάθε σεβασμό,  θέλαμε να προτείνουμε και κάτι άλλο επί της ευκαιρίας της συγκεκριμένης ανακοίνωσης εκδρομής , μήπως και κάποιοι άλλοι σύλλογοι ή οργανισμοί αποφασίσουν να οργανώσουν κάποια εκδρομή για τα μέλη τους . Καλό θα ήταν να δούμε πιο "εσωτερικά" τα πράγματα , να γίνουμε λίγο πιο "εσωστρεφείς " και ας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τους δικούς μας ανθρώπους που χτυπιούνται και ας αφήσουμε τις μόδες για αργότερα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.