Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ .... ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ;;;;;

Αλήθεια.. πόσο γρήγορα τελικά ξεχάστηκαν οι.. 48 και 72 ώρες το ανώτερο που θα παρέμεναν στα νησιά και στα Hotspot οι λαθρομετανάστες ;;; .... Πάμε λοιπόν τώρα που μας "εγγυώνται" το 25ήμερο αλλά μας προετοιμάζουν και για το 6μηνο .... και ακόμα αυτοί οι κύριοι αιρετοί μας που αγωνίστηκαν για να γίνει το Hotspot και στο νησί μας ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ... ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ;;;; .. ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ..ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;;;;; .... Ακόμα κάποιοι κρύβονται πίσω από τις καρέκλες τους και τα προσχήματα και αυτό είναι το ..χειρότερο από όλα γιατί απλά δείχνει ... ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ .... δείχνει ότι το παιχνίδι ήταν από την αρχή ... ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ .... και όλα αυτά στις δικές μας πλάτες ... αλλά όσο ο κόσμος απλά παρατηρεί ... πολύ καλά μας κάνουν και μπράβο τους !!!!
( politischios.gr   )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.