Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ .. ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΠΑΛΩΤΑ ..... ΕΥΓΕ ΜΑΣ !!!

aegaio: Επιστολή αντιπεριφερειάρχη Σάμου στην αν. υπουργό ...: Στο πλαίσιο της επίσκεψης σήμερα, στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού και στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργ...
   Μα επιτέλους πόσο δύσκολο είναι να αντιληφθούν ορισμένοι το ..κακό ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ;;; ... Άλλη μια φορά τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις , άλλη μια φορά πιανόμαστε στον ύπνο , άλλη μια φορά αποδεικνύουμε το γιατί είμαστε ουραγοί .
   Όλα όσα αναφέρονται στην επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη στην κ. Κουντουρά , γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή ότι θα συμβούν. Ήταν σίγουρη κατάληξη της κατάστασης και της τροπής που αυτή έπαιρνε . Ήταν δεδομένη και καταγεγραμμένη  η πορεία των πραγμάτων ... αλλά εμείς τίποτα, μυρωδιά που λένε . Και τώρα τρέχουμε , για άλλη μια φορά τρέχουμε να μπαλώσουμε τα αμπάλωτα . 
   Όταν άραγε κ. Αντιπεριφερειάρχα .. ΥΠΟΓΡΑΦΑΤΕ ΤΟ HOT SPOT ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ;;;;;; 
   Είναι απορίας άξιων πως ορισμένοι  ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ... ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ "ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ " ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ " ....... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.