Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ .... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ !!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ ..ΜΕ ΠΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;; .... Παραθέτουμε το ερώτημα του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων προς τους ιθύνοντες του κράτους των Αθηνών .. ένα ερώτημα που θα έπρεπε να γίνει από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ... ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ....
κ. Πρωθυπουργέ
 Σας γνωρίζουμε ότι με σχετικό ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Νικόλαος Ξυδάκης της Ελληνικής Κυβέρνησής σας ο οποίος εξελέγη με την ψήφο του Ελληνικού λαού, τον οποίον και προφανώς αιτήθηκε, στη Β΄Αθηνών δήλωσε προσφάτως ότι επίκειται επίλυση του σοβαροτάτου Δημογραφικού Προβλήματος της χώρας δια των προσφύγων.
 Δυστυχώς όμως ο υπουργός σας λησμόνησε ότι εξελέγη για να προασπίσει τα δικαιώματα των Ελλήνων ψηφοφόρων του αλλά και όλου του Ελληνικού λαού όπως και λησμόνησε ότι ορκίστηκε να υπηρετεί το Σύνταγμα της Ελλάδας και αντί να εξεύρει τρόπους επίλυσης του δημογραφικού προβλήματος δίδοντας κίνητρα προς τεκνοποίηση επέλεξε να δώσει λύση η οποία δημιουργεί πλείστα ερωτηματικά ίσως κάποιου μυστικού σας σχεδίου.
 κ. Πρωθυπουργέ οι ακρίτες των νησιών μας έβγαλαν όπως πολύ καλά γνωρίζετε ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ την κυβέρνησή σας με την ΑΝΘΡΩΠΙΑ τους και προς τους πρόσφυγες και προς τους μετανάστες αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν την αντικατάστασή τους από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που δεν θέλουν να παραμείνουν στην πατρίδα μας και αντικειμενικός τους σκοπός είναι η μετάβασή τους σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
 Η δήλωση του υπουργού σας μας προτρέπει να ερωτήσουμε τόσο εσάς, τα κόμματα της Ελληνικής Βουλής, τους τοπικούς μας φορείς, τις Αρχές της Εκκλησίας καθώς και τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν ενστερνίζονται τις ανωτέρω απόψεις του, προκειμένου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αντιληφθούμε τι μέλλει γενέσθαι στον τόπο μας και ποια τα μακρόπνοα σχέδιά σας.

Με σεβασμό

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                    Ο

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ιωάννης Β. Βούρος                        Απόστολος Γ. Τσιώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.