Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ .. ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ !!

Και παλαιότερα είχαμε κάνει τις προτάσεις μας , για τον πολιτισμό, για τον τουρισμό (  ) για την αξιοποίηση των "βαριών" χαρτιών μας αλλά οι "υπεύθυνοι" για τα πολιτιστικά , είτε αιρετοί είτε σε συλλογικό επίπεδο είχαν και δυστυχώς συνεχίζουν να έχουν, διαφορετική άποψη και διαφορετική οπτική για τα θέματα αυτά.
   Εμείς θέλουμε και επί ευκαιρίας της δημοσίευσης του προγράμματος ΕΣΠΑ για τον Πολιτισμό της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου να επαναφέρουμε μια εκ των προτάσεων μας περί ανάδειξης ενός σημαντικού κεφαλαίου της νεότερης Ελληνικής μουσικής ιστορίαςsamiakianaptiksi.blogspot.gr ) του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Πυθαγόρα . Επιμένουμε λοιπόν στην πρόταση δημιουργίας ενός Φεστιβάλ αφιερωμένο στην σύγχρονη λαϊκή Ελληνική Μουσική και σε έναν από τους μεγαλύτερους στυλοβάτες της .
    Ας το αποφασίσουμε λοιπόν και ας τιμήσουμε επιτέλους τους μεγάλους  Σάμιους , γιατί έχουμε μεγάλους Σάμιους και εκτός τους κλασσικούς . Είναι υποχρέωση μας να μάθουμε, να σεβαστούμε και να αξιοποιήσουμε την ιστορία μας , είναι υποχρέωση μας να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους και να μεταφέρουμε το αίσθημα υπερηφάνειας και στους νεότερους Σάμιους και Σαμίες , αλλά και στους επισκέπτες και συγκάτοικους του νησιού μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.