Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ... ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ !!

Μετά από τα δημοσιεύματα και τις αναφορές της " Ανατροπής" , ο Δήμος θεώρησε ότι έπρεπε κάπως να απαντήσει στους πολίτεςneasamos.gr ) αλλά καλύτερα να μην το έκανε γιατί αντί να απαντήσει σε κάτι τελικά απλά απέδειξε πρώτον την ανικανότητα διαχείρισης και ελέγχου και κατόπιν την υπεροψία με την οποία αντιμετωπίζεται ο πολίτης από τους " άρχοντες" του τόπου.
   Η ενημέρωση για την κακή κατάσταση της οικονομίας της χώρας είναι απλά "προφάσεις εν αμαρτίαις " μιας και φαίνεται καθαρά ότι το πρόβλημα είναι στην ικανότητα στήριξης και διεκπεραίωσης του προϋπολογισμού . Όταν αδυνατείς να καλύψεις τον προϋπολογισμό που εσύ έχεις θέσει , δεν σου φταίει το κράτος , όταν εισπράττετε το 60% περίπου των χρημάτων τότε το πρόβλημα είναι στις υπηρεσίες και στον έλεγχο αυτών, όταν παρόλα ταύτα παρουσιάζεις θετικό κλείσιμο έτους τότε αυτό σημαίνει είτε ότι ... δεν έκανες έργο είτε ότι .. ακόμα και το 60% των χρημάτων για το πρόγραμμα που εφαρμόζεις φθάνουν και περισσεύουν οπότε αυτόματα θεωρείτε ο Δήμος .. οικονομικά εύρωστος . Εκτός αυτού όμως ακόμα και να μην τα λάβουμε υπόψιν τα ανωτέρω, η επιστολή - απάντηση του Δήμου πουθενά δεν μας ενημερώνει τελικά ... ΑΥΤΑ ΤΑ 40,000 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (  εδώ  ) που πάνε , ποιος τα διαχειρίζεται ,τι έργο παράγεται και τελικά .. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ;;; 
   Σε αυτά τα ερωτήματα θεωρούμε ότι πρέπει να μας απαντήσει ο Δήμαρχος , ο οποίος θεωρούμε ότι τώρα που ευτυχώς η Σάμος δεν προκρίθηκε για την επόμενη φάση της Π.Π.Ε 2021 , θα έχει λίγο περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με τα του νησιού μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.