Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ VAKAKISWINES ΚΑΙ ΝΟΠΕΡΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ .....Φίλε Μάνο

Σε απάντηση των ερωτημάτων που έχεις θέσει μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου   σου γνωρίζω, ότι  σχεδόν το σύνολο αυτών, αποτελούν  εμπορικά   δεδομένα της επιχείρησης, στα οποία ,ως γνωστό, πρόσβαση έχουν μόνον οι μέτοχοι και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους.

Επειδή όμως, εσύ ,δεν είσαι ένας τυχαίος αμπελοκαλλιεργητής ,αλλά ,από μόνος σου ,αποτελείς μια ιδιαίτερη περίπτωση και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης εκ μέρους μας, για  τη τόσο εκτενή  και αφιλοκερδή διαφήμιση των επιτυχιών της εταιρεία μας , σε ΚΙΝΑ  και HONG KONG που έχει γίνει από τη πλευρά σου, είμαστε διατεθειμένοι , αφού πρώτα
επικοινωνήσεις και κλείσεις ραντεβού με τον υπεύθυνο της εταιρείας ,να σου  παρέχουμε κάθε δυνατή ενημέρωση

Παρακαλούμε μόνο κατά τη προσέλευσή σου στην εταιρεία μας για ενημέρωση, να μην φέρεις μαζί σου και την γνωστή κασέτα γιατί το οινοποιείο μας στερείται κασετοφώνου.

 Επιπροσθέτως, για τον μακροχρόνιο αγώνα σου υπέρ των ιδιωτικών οινοποιητικών εταιρειών της Σάμου,  κέρδισες επάξια    την παράδοση  των σταφυλιών σου στο οινοποιείο μας, κατ απόλυτη  προτεραιότητα ,έναντι των άλλων Σαμιωτών αμπελουργών  , με τον απαράβατο ,όμως, όρο ,ότι οι αμπελώνες και τα σταφύλια σου,   θα πληρούν τις αυστηρότατες προδιαγραφές  που έχουμε θέσει .

 Σου υποσχόμαστε δε, ότι στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ της ΕΟΣΣ  θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ,εσύ μεν ,να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου και να  γίνεις  μέλος του ΔΣ, η δε οργάνωση να μη    στερηθεί ενός  τέτοιου φωτεινού μυαλού . Γιατί μόνο με  τέτοια άξια αιρετά στελέχη επιτυχία της θα είναι εξασφαλισμένη.

 Κλείνοντας, στις 17 Ιουνίου 2015, στο HOTEL KING GEORGE II (πλατεία Συντάγματος),υπό την αιγίδα των περιφερειών Βορείου και Νοτίου  Αιγαίου ,θα γίνει η παρουσίαση των  κρασιών του Αιγαίου Πελάγους, από την οποία βέβαια δεν μπορεί να απουσιάζει η ΣΑΜΟΣ. Ετσι, την εκπροσώπησή της  έχουν αναλάβει  , η  ΕΟΣΣ ,η ΝΟΠΕΡΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΜΟΥ και η   VAKAKIS ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΜΟΥ (VAKAKIS WINES)  .Σε προσκαλούμε να παρευρεθείς.  

   Με

εκτίμηση

 ο φίλος σου

Νίκος Βακάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.