Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ .... ΑΥΛΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ UNESKO ;;;

 
Από ότι φαίνεται ο Έπαρχος κινείται , δραστηριοποιείτε και μαζί με τον Δήμο Ικαρίας πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα ( http://ikariaki.gr/to-ipourgio-politismou-gia-tin-entaxi-tou-ikariotikou-stin-aili-politistiki-klironomia-tis-ounesko/ ) .
   Μπράβο και εύγε και σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες γιατί η Ικαριά μας το αξίζει και πρέπει να έχει επιτυχίες . Ας τα βλέπουν οι δικοί μας αιρετοί που ασχολούνται με .." φαντάσματα " και "ερυνίες "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.