Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ .... ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ . ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!

    Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σας παρουσιάζουμε απλά ένα δείγμα του γιατί σε αυτόν τον τόπο είναι πάρα πολύ δύσκολο να .. πετύχουμε επιτέλους κάτι. 
   Αλήθεια υπάρχει ή όχι ένας φορέας που μπορεί να αναλάβει την οργάνωση και τον συντονισμό... των οργανώσεων ;
   Αλήθεια μπορεί επιτέλους να υπάρξει συμφωνία των συλλόγων και φορέων για το καλύτερο αποτέλεσμα και επιτυχία της κάθε εκδήλωσης ; 
   Όταν δεν μπορείς λοιπόν να οργανώσεις και συντονίσεις τα απλά .. μετά μιλάνε ορισμένοι για ... πολιτιστικές πρωτεύουσες, για μεγαλειώδεις παρουσιάσεις και για .... πράσινα άλογα .
  Οι παρακάτω εκδηλώσεις λοιπόν απευθύνονται στο κοινό του νησιού μας την ίδια μέρα και περίπου την ίδια ώρα με αποτέλεσμα ... ο καθένας που θέλει να τις παρακολουθήσει να επιλέξει μόνο μια . Αυτό λέγεται προσφορά , πολιτισμός και .. οργάνωση

Παρουσίαση της Πυθαγόρειας σκέψης  ( http://my-samos.blogspot.gr/2015/06/19-216.html )
Προαστιακός ποδηλατικός γύρος ( http://my-samos.blogspot.gr/2015/06/20-216.html )
Ευρωπαϊκή Γιορτή μουσικής ( http://my-samos.blogspot.gr/2015/06/blog-post_35.html )
Χορευτικός Όμιλος Σάμου.. παρουσίαση χορευτικών στην πλατεία Πυθαγόρα ..
κτλ κτλ κτλ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.