Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΠΡΟΣ ΑΡΧΕΣ ΣΑΜΟΥ ....

EFPALINOS: Ανοιχτή επιστολή αποστράτων αξιωματικών Στρατού πρ...: Σχολιασμός Ανοιχτής Επιστολής Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Με έντονη κατάπληξη, λάβαμε γνώση τ...
  Πραγματικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση , αν και εφόσον δοθεί  φυσικά ,του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και του Δημάρχου για τα ερωτήματα που θίγουν οι απόστρατοι Αξιωματικοί του νησιού μας . 
   Επειδή κάποιοι μπερδεύουν τις καρέκλες με τις εξουσίες, κάποιοι θεωρούν εαυτούς υπεράνω κοινών θνητών , καιρός είναι να μπουν τα πράγματα στην πραγματική τους θέση και διάσταση. Αλλά για τα λοιπά .. εμείς θα περιμένουμε τις απαντήσεις τόσο του προέδρου του Δ.Σ όσο και του Δημάρχου και θα επανέλθουμε .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.