Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ;;;;


?


1

Αυτές ακριβώς τις κινήσεις προτείνουμε και εμείς για το λιμάνι της πρωτεύουσας. Τέτοιες επενδύσεις και αποφάσεις για να αλλάξουν τα δεδομένα. Αλλά όταν τα λέμε εμείς, ορισμένοι είτε μας κατηγορούν είτε μας απαντούν ότι αυτά ... ΔΕΝ γίνονται....
  Πάρτε λοιπόν για άλλη μαι φορά τις απαντήσεις σας από αυτούς που ξέρουν, που γνωρίζουν , που αντιμετωπίζουν τον
τουρισμό επαγγελματικά, αλλά ... σιγά μην ξέρουν αυτοί καλύτερα από εμάς !!!!!.
  Όταν αποφασίσετε να μάθετε, όταν αποφασίστε να ασχοληθείτε επαγγελματικά τότε .. κάντε αυτό που σας φωνάζουμε χρόνια τώρα ... ΒΡΕΙΤΕ, ΜΙΛΗΣΤΕ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ... αλλά μάλλον για κάτι τέτοιο... ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ .......
Την Παρασκευή 5/6/2015 εγκαινιάστηκε «επίσημα» από το Κρουαζιερόπλοιο Nieuw Amsterdam της εταιρείας Holland America Line, ο νέος προβλήτας μήκους 430μ. οπού κατά γενική ομολογία αλλάζει τα δεδομένα της Κρουαζιέρας για το λιμάνι της Κέρκυρας. Με τον Νέο Προβλήτα το λιμάνι έχει την πολυτέλεια να υποδέχεται 7 κρουαζιερόπλοια (4 mega, 2 Medium και 1 Small) μια συνθήκη που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή υποδοχή αυτών των πλοίων, την αποφυγή αρόδου-άγκυρας σε μέρες αιχμής ή κακών καιρικών συνθηκών και δίνει τέλος στην ταλαιπωρία επιβατών και πληρωμάτων της επιβίβασης και μεταφορά τους από πλοιάρια (λάντζες). Παράλληλα το γεγονός αυτό βάζει την Κέρκυρα στον χάρτη των Λιμένων εκείνων με την φέρουσα ικανότητα εξυπηρέτησης μεγάλων Κρουαζιερόπλοιων.
Απόδειξη των παραπάνω η ταυτόχρονη παρουσία 4 μεγάλων Κρουαζιερόπλοιων μέσα στο λιμάνι της Κέρκυρας την Παρασκευή 5 Ιουνίου : Nieuw Amsterdam, Mein Schiff 3, Msc Musica & Thomson Majesty με 9.000 επισκέπτες, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση από πλευράς επισκεψιμότητας την φετινή χρονιά για την Κέρκυρα συμβάλλοντας τα μέγιστα στους δείκτες ανάπτυξης και ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
Από  seazoom.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.