Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΜΕΙΣ .....

Ρίξτε μια ματιά και  φυσικά δείτε και τα προηγούμενα της σειράς για να καταλάβετε και κατανοήσετε γιατί θα έπρεπε να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ περισσότερο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ .. και γιατί θα έπρεπε να του είχαμε συμπεριφερθεί με περισσότερο σεβασμό και αγάπη.
 Γιατί θα έπρεπε να είχαμε εκμεταλλευτεί τους προγόνους μας και γιατί θα έπρεπε να ήμασταν το κέντρο παγκόσμιας αναφοράς .......
  Ας μας απαντήσουν λοιπόν οι αιρετοί μας λοιπόν που ενοχλούνται με την κριτική .. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ... και μετά ίσως βρούμε .. κοινό τόπο συνεννόησης ....
 Το πρώτο βίντεο της σειράς και το έναυσμα παρακολούθησης από το samostimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.