Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΑΝΟΜΟ - ΕΠΟΝΙΔΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ... ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ;;;

 Η επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου χρέους ( koutipandoras.gr ) έβγαλε στη δημοσιότητα το αρχικό πόρισμα της που είναι καταπέλτης για τα δεινά της χώρας μας αλλά και τους προδότες διαχειριστές και κυβερνήτες μας.  Όλα συγκλίνουν στο γνωστό σε όσους ασχολούνται έστω και λίγο φυσικά, ότι το χρέος είναι .. και ΕΠΑΧΘΕΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΕΠΟΝΙΔΕΙΣΤΟ και πρέπει , ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ .
 
   Άλλη μια σοβαρότατη μαρτυρία είναι και του καθηγητή Κασιμάτη ( koutipandoras.gr ) που μιλάει και τεκμηριώνει ότι οι συμφωνίες με τους δανειστές είναι ... ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ .
   Άρα αυτή την στιγμή ... για ποια  ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ;;;... ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ;;;... ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ;;; .... 
Γιατί ο Τσίπρας απλά , τίμια και πατριωτικά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ να τελειώνει επιτέλους αυτό το παραμύθι και ο εκφοβισμός του λαού μας ; ... Γιατί η πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση .. ΔΕΝ ΠΑΓΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΥΣ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ κτλ , και απλά να συζητά μόνο, ΜΟΝΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ... γιατί δεν ασχολούνται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;;;;....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.