Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

ΖΩΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ .... ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΕ !!!!!

Απλή απόδειξη για το γιατί φθάσαμε εδώ, μιας και τόσες δεκαετίες τώρα μας κυβερνούσαν τύποι.. τύπου Στουρνάρα . Επίσης σαφή απόδειξη και για το ότι τελικά ... έστω και με μετρημένα στα δάχτυλα των χεριών ικανότατα στελέχη , ίσως καταφέρουμε να αποτινάξουμε και τον ζυγό αλλά και να βάλουμε πλώρη για πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση του Ελληνικού λαού .
  Όποιος δε παρακολουθήσει έστω και μια συνεδρία τόσο της επιτροπής για το πως μπήκαμε στα μνημόνια όσο και αυτής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους , θα καταλάβει το αληθές τόσο των ανωτέρω όσο και το πόση βρώμα και δυσωδία εκπέμπει το πολιτικό σύστημα . 
   Επιτέλους ας γίνει αντιληπτό το μέγεθος της καταστροφής από τους πολίτες .. και η καταστροφή είναι ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..... τα μνημόνια τα σβήνεις, τα διαγράφεις ,τα αποπληρώνεις στο ύψος που θεωρείς ότι πρέπει .... τους σάπιους πολιτικούς ταγούς όμως πως τους διαγράφεις από την πολιτική παρουσία τους ; .... 
   Μόνη λύση η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ .. Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.