Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ;;;;;;

Ελπίζουμε να μην σταματήσει την .. ανάγκη για διεύρυνση όπως έκανε ο Καραμανλής κάποτε . 
Ας ελπίσουμε να αποδειχθεί περισσότερο σταθερός και υπομονετικός ....
Ας δείξουμε για άλλη μια φορά σε όλους ... ότι ως πρωτοπόροι ανά τους αιώνες, έτσι και τώρα ανοίγουμε τα αφτιά και μάτια μας στις  νέες παγκόσμιες συνεργασίες ....
Ας δείξουμε επιτέλους ότι .. δείγμα Έλληνα ΔΕΝ είναι αυτοί που σκύβουν το κεφάλι και λένε υποτακτικά .. yes men !!!! αλλά δείγμα είμαστε όλοι εμείς που έξω από κόμματα και ιδεολογίες παραμένουμε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.