Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

ΠΟΤΑΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ... ή ... ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ;;;;

  Επειδή ξαφνικά σήμερα έπιασε πολλούς ο πόνος για το .. τι θα κάνει ο Τσίπρας , πως θα αντιμετωπίσει τα θηρία, ποια επιβαρυντικά μέτρα θα μας επιβάλλουν πάλι να πάρουμε ..και όλες αυτές τις απορίες που κατά σύμπτωση ... είναι όλες.. αρνητικές, θυμίζουμε τι είχαν καταφέρει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πριν από πολύ λίγα χρόνια .... 
   Η προδιαγεγραμμένη χρεωκοπία της χώρας που θα ελάμβανε χώρα σύμφωνα με όσα οι ΣαμαροΒενίζελοι είχαν υπογράψει , πέφτει τώρα στα χέρια του Τσίπρα αν τελικά θα γίνει ή όχι .... Έχει πλάκα πάντως πως ορισμένοι ..... παρουσιάζουν ως πιθανή αποφράδα μέρα την σημερινή την ίδια ώρα που ξεχνούν εντελώς τι έχει προηγηθεί .....
   Επιτέλους ... ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι η κακή προπαγάνδα δεν περνάει ; Επιτέλους δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ... τα πράγματα άλλαξαν και ότι ο κόσμος ξύπνησε ; ... όχι δυστυχώς εντελώς αλλά αρκετά , και θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάθε μέρα και περισσότερο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.