Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ... ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ;;;

  Ρίξτε μια ματιά και σε μια δημοσκόπηση εκτός των γνωστών εταιρικών δημοσκοπήσεων ( http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/06/grexit_94.html ). Μέσα από τις απαντήσεις των απλών πολιτών βγάζεις πιο " σωστά " και "γνήσια " συμπεράσματα .
   Επιτέλους ας ακούσουν οι πολιτικοί έστω για μια φορά την φωνή του λαού, του απλού κοσμάκη που ούτε οικονομολόγος είναι, ούτε γνώστης παντός επιστητού . Του λαού που αγωνιά για το αύριο και όχι για τις καταθέσεις του, του λαού που αγωνίζεται να ξαναγίνει κύριος της ζωής του, να κερδίσει πίσω την χαμένη του αξιοπρέπεια και όχι αυτουνού που ξεροσταλιάζει έξω από τα βουλευτικά και κομματικά γραφεία για ένα .. ξεροκόμματο .
   Επιτέλους ας αποδείξουμε σε όλη την υφήλιο ότι .. του Έλληνα ο τράχηλος.. ζυγό δεν τον σηκώνει και ας στείλουμε για άλλη μια φορά το παγκόσμιο  μήνυμα της ελευθερίας και της δημοκρατίας .....
Έχουμε όλες τις δυνάμεις και τα όπλα να σταθούμε μόνοι μας , μιας και έτσι κι αλλιώς οι " εταίροι" δεν μας θέλουν ως ίσους, μπορούμε και να αυτοσυντηρηθούμε και να τραφούμε , αλλά μπορούμε και να διευρύνουμε περισσότερο τις συμμαχίες μας . Μπορούμε να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των πολιτών μας και αυτό οφείλουμε να κάνουμε για τις επόμενες γενιές .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.