Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

ΕΜΕΙΣ .. ΕΠΙΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ... ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ..... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;

  Επειδή τελευταία πολλές αναφορές έχουμε από φίλους και αναγνώστες για περίεργα κόλπα που ορισμένοι προσπαθούν να παίξουν , εις βάρος ανυποψίαστων και άσχετων ανθρώπων , θέλουμε για άλλη μια φορά ... ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , να ενημερώσουμε όσους αγράμματους συμπατριώτες μας που επιμένουν να κινούνται υπό το πρίσμα της εκδίκησης , του κουκουλώματος και του εκφοβισμού  .. περί της  παγκόσμιας , ευρωπαϊκής  και Ελληνικής νομοθεσίας λειτουργίας των blog's και του δικαιώματος στην ανωνυμίας τους  ( http://samiakianaptiksi.blogspot.gr/2014/11/blog-post_54.html ).
   Ας ρίξουν λοιπόν μια ματιά αυτοί που επιμένουν να εκτίθενται μπας και γλυτώσουν τους εαυτούς τους από .. ρεζίλεμα αλλά και .. οικονομική επιβάρυνση . Ας ρίξουν μια ματιά, ας βάλουν και τους νομικούς "συμβούλους" τους να διερευνήσουν λίγο περισσότερο την νομοθεσία, και ας αποφασίσουν να λύσουν όποια θέματα υπάρχουν ή θεωρούν οι ίδιοι ότι υπάρχουν, μέσω του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων και όχι μέσω της δικαστικής οδού. Είναι κρίμα να εκτεθούν οι ίδιοι αλλά και να πάρουν στο λαιμό τους και άλλους ......
   Εμείς πάντως δηλώνουμε .. υποστηρικτές και συναγωνιστές  όσων δέχονται αυτές τις "απειλές" και ότι θα συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας τόσο στην προστασία της ελευθερίας έκφρασης της άποψης, ελεύθερης διακίνησης ιδεών και θέσεων, όσο φυσικά και στην προστασία υπολήψεων, προσωπικοτήτων , οικογενειών με όποιο μέσο θεωρηθεί φρόνιμο, είτε μέσω της δημοσιοποίησης είτε μέσω της δικαστικής οδού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.