Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΜΕ RYANAIR ... Η ΣΑΜΟΣ ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ;;;

Νέα εποχή στη σχέση συνεργασίας του Δήμου Κω με τη Ryanair | Η ΡΟΔΙΑΚΗ
 Την ίδια ώρα που κάποιοι αιρετοί  εδώ στο νησί μας ασχολούνται με το να προσπαθούν να πείσουν ότι παράγουν έργο υπό τις πλέον "αντίξοες " συνθήκες και με
 " Καλλικρατικό" προϋπολογισμό χαμηλότερο ακόμα και ενός εκ των παλαιών δήμων, κάπου αλλού εφαρμόζουν πολιτικές και
συνάπτουν συμφωνίες για την ανάπτυξη του τόπου τους , αλλά και για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών τους, της καλυτέρευσης των συγκοινωνιών του νησιού τους.
   Και μας ξανάρχεται στα χείλη το ερώτημα , αυτοί ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ και εμείς δεν μπορούμε; Ο Καλλικράτης μήπως χτύπησε ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ ; ... Μήπως είμαστε οι μόνοι που εφαρμόστηκαν τα πανάθλια όντως μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης ; ... ή μήπως είμαστε οι μόνοι που  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ .. ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ;;;;; .... Μήπως είμαστε οι ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ και ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ;;;;
   Καλά θα ήταν να γνωρίζαμε λοιπόν τις προθέσεις των υπευθύνων του τομέα τουρισμού και ανάπτυξης του Δήμου Σάμου , τα σχέδια και τις ενέργειες τους . Να δούμε τι σκέφτονται να πράξουν για το νησί μας και πως θα αντιμετωπιστούν τα χρόνια  προβλήματα του. Καλά θα ήταν να μας δείξουν έστω και λίγο ότι .. ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ .... και ότι ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.