Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟ "GOLDEN HALL" ... ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΑΓΕ ;;;

   Μήπως αυτοί που " αγωνίζονται " για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας θα πρέπει να πάρουν επιτέλους κάποια μαθήματα για το πως και γιατί γίνεται διαφήμιση, παρουσίαση και για τους τρόπους που μπορεί κανείς να " πουλήσει" το προϊόν του ;( http://www.tornosnews.gr/permalink/10266.html )
   Αντί να ασχολούμαστε με φανφάρες ας δώσουμε λίγη προσοχή στην ουσία και ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Κινήσεις απλά για εντυπωσιασμό χωρίς ουσία, χωρίς βάση, χωρίς αντικείμενο που απλά ικανοποιεί τα εγώ ορισμένων, μόνο καλό δεν κάνει στον τόπο μας. Ας δούμε τι πραγματικά πρέπει και μπορούμε να κάνουμε γιατί το τρένο πάλι .... περνά αλλά  στάση μάλλον ούτε τώρα θα κάνει ....
   Αλλά πραγματικά ... τι μπορεί να γνωρίζουν παραπάνω αυτοί από εμάς ;... Που πάνε αυτά τα "γατάκια " και σκορπούν τα λεφτά τους ..... δεν κοιτάνε εμάς που .. τα κρατάμε για τις δύσκολες ώρες ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.