Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

ΟΙ BRICS ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ... Η ΕΥΡΩΠΗ ;;;

   Απορίας άξιων δεν νομίζεται ; Από την μια η Ευρώπη μας πτωχεύει από την άλλη οι BRICS ( topontiki.gr ) μας προσκαλούν να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια τους για την δημιουργία του αντίπαλου πόλου, του αντίπαλου δέους της δυτικής οικονομικής κυριαρχίας.
   Τώρα πως είναι δυνατόν να προσκαλούν
μια " πτωχευμένη " μικρή χώρα να συμμετάσχει σε μια τέτοια κίνηση αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και θέτει πολλά ερωτήματα. Μήπως τελικά είτε η Ευρώπη ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ή μήπως η Ελλάδα  ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ; και ούτε φυσικά πρόκειται ; Λέτε χωρίς λόγο και αιτία ή χωρίς πλάνο και πρόγραμμα να μας θέλουν μαζί τους ; Λέτε η πρόταση χρηματοδότησης του κράτους να έχει να κάνει μόνο με το .. επιτόκιο δανεισμού ; ...
   Τελικά μήπως , όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει από εδώ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε και γιαυτό μας " αγάπησαν " ξαφνικά όλοι τους ;.... Καλά θα κάνουν οι κυβερνώντες μιας και όπως και νάχει έχουν μια άλλη οπτική , να φροντίσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων και να πάρουν τις πολιτικές αποφάσεις που πρέπει χωρίς να φοβηθούν απειλές και επιθέσεις, είναι καιρός να κατανοήσουμε τις δυνάμεις μας και να ... κάνουμε και καμιά επίθεση μπας και βάλουμε κάνα γκολάκι γιατί με μόνο άμυνα.. κανείς δεν κέρδισε αγώνα ποτέ . Καλά θα κάνουν επιτέλους και οι Έλληνες να νιώσουν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την πατρίδα τους, για την καταγωγή τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.