Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ BLOG !!!!

  Πρόσφατα λάβαμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από την εταιρεία Σαμιακή Ανάπτυξη Α.Ε , εταιρεία που επί 25 χρόνια ασχολείται με τον τουρισμό, διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων κτλ , από ότι καταλάβαμε δηλαδή. Αλλά επειδή , και προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης ,  θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και δημόσια, αποφασίσαμε να αναρτήσουμε την απάντηση μας προς την υπεύθυνη της εταιρείας. Ελπίζουμε να διευκρινίζει η απάντηση μας τα πράγματα και να μην υπάρχουν άλλες σκέψεις ...


  Πρώτα από όλα ελπίζουμε το blog να μην σας τράβηξε το ενδιαφέρον μόνο για το όνομα του αλλά να βρήκατε και κάπως ενδιαφέρον το περιεχόμενο του. Σχετικά με το θέμα του ονόματος, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όταν αποφασίστηκε η ονομασία ούτε γνωρίζαμε ούτε μπορούσαμε να γνωρίζουμε για το όνομα της εταιρείας σας και φυσικά ούτε και ήταν αυτό το ενδιαφέρον μας. Το blog δεν είναι και δεν έχει καμία σχέση με εμπορική δραστηριότητα, δεν προσπαθεί να εκμεταλλευτεί επ'ουδενί και με κανέναν τρόπο εμπορικά την εμφάνιση του. Άλλωστε αυτό φαίνεται ότι με τόση απήχηση μετά από τόσο καιρό καμία μα καμία σκέψη δεν υπάρχει ούτε για τοποθέτηση διαφημίσεων ή προωθητικών ενεργειών, ούτε φυσικά και εμφανίστηκε τίποτα τέτοιο στις σελίδες του.
  Πολύ αργότερα, μιας και το blog βρίσκεται από τον Απρίλιο του  2011 στο διαδίκτυο , έπεσε στην αντίληψη μας η ύπαρξη της εταιρείας σας αλλά και πάλι σας επαναλαμβάνουμε ότι εμείς δεν έχουμε , δεν ασκούμε και δεν πρόκειται να γίνει αυτό όσο υπάρχει η συντακτική ομάδα αυτή, καμία εμπορική δραστηριότητα, οπότε θεωρούμε ότι ουδεμία σχέση ή πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσουμε.
  Η απόφαση για το όνομα πάρθηκε μέσα από την αγάπη, το ενδιαφέρον και την προσπάθεια για να πάει το νησί μας ένα βήμα πιο μπροστά. Πάρθηκε από την έντονη ανησυχία των μελών αλλά και των φίλων για την ανάπτυξη της Σάμου, για να καταφέρουμε να συμβάλλουμε έστω και λίγο στην καλυτέρευση των συνθηκών και την δημιουργία των υποδομών αυτών που θα στηρίξουν την επιβίωση και την ευμάρεια, για το καλό του νησιού, το δικό μας αλλά κυρίως των παιδιών μας. Καμία σχέση δεν είχε λοιπόν ούτε με την δική σας εταιρεία αλλά ούτε και με όποια άλλη εμπορική ή επαγγελματική δραστηριότητα. Αυτό αν το επιθυμείτε μπορούμε και επίσημα να το αναρτήσουμε στις σελίδες μας . Για δε τους αγγλικούς όρους από ότι είδαμε εμείς το γράφουμε διαφορετικά από εσάς .... anaptiksi εμείς και μάλιστα ως μια λέξη ενωμένη που δεν την διαχωρίζουμε ( samiakianaptiksi.blogspot.gr ) .... ενώ εσείς anaptyxi και μάλιστα με διαχωρισμό ( Samiaki Anaptyxi ) .

  Κλείνοντας θέλουμε για άλλη μια φορά να σας διαβεβαιώσουμε ότι ουδεμία σχέση εμπορική ή επαγγελματική δραστηριότητα έχει το blog μας και φυσικά ουδέποτε μας πέρασε καν από το μυαλό η οποιαδήποτε δημιουργία προβλήματος σε κανέναν συμπατριώτη μας κυρίως επαγγελματία . Δηλώνουμε λοιπόν ότι ουδεμία σχέση έχουμε παρόλο που τα ονόματα μας μοιάζουν. Όσον αφορά για την πληροφορία που ζητήσατε , για το τηλέφωνο αυτού που βρίσκεται πίσω από το blog, σας ενημερώνουμε ότι πρώτα από δεν είναι ένας αλλά βρίσκεται μια συντακτική ομάδα που ασχολείται ,με κοινό σκοπό και όραμα το καλό του τόπου όπως προείπαμε , αλλά και κυρίως η ανωνυμία των bloggers είναι κατοχυρωμένη νομικά και προστατεύεται από τον νόμο δίνοντας το δικαίωμα της τήρησης της από τους συντάκτες. Οπότε δεν μπορούμε αυτό να σας το κάνουμε γνωστό και λυπούμαστε γιαυτό.
Πάντα όμως είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε ή για όποια άλλη διευκρίνηση ή πρόταση σας.
  Με τιμή
Συντακτική ομάδα
samiakianaptiksi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.